woensdag 18 januari 2012

Steekjes op de snelweg

Na een prachtige dinsdag moesten we deze dag naar Zuid Limburg, toch 2,5 uur heen en 2,5 uur terug. De allerlaatste spullen moesten uit het huis van mijn eind vorig jaar overleden schoonvader worden verhuisd. Omdat wij twee kinderen op kamers hebben en de derde komende zomer vertrekt, hebben we een wasmachine, een droger, een ijskast en een oven naar ons huis gebracht. Alles paste in mijn reuzenbedrijfsauto, zonder stapelen. Een aardige buurman hielp ons met het laaste klusje, de ijskast met vriezer ernaast! de buitentrap afzeulen.
De heenweg reed ik, manlief naast me met zijn studieboeken en onafscheidelijke teloon met emailfunctie. De terugweg heb ik heel nuttig besteed, een schattig borduurtje gemaakt van Atelier Soed Idee uit "Das Stickcafe Magazin". Thuis een stofje en een bandje erbij gezocht en toen toch besloten alles in de thee te stoppen, het was te wit. Nu ligt het geheel op  de AGA te drogen en lijkt het op de foto of het vóór de thee gekleurder is dan die ná de thee, in het echt , echt niet.
Tijdens het drogen snel even de vergaderzaal in orde gemaakt voor morgenochtend, 12 personen met een lunch en een borrel aan het eind van de middag. genoeg tijd tussendoor om veel steekjes te maken.

3 opmerkingen :

 1. Oooohh een hele productieve dag.
  Een leuk borduurtje.
  En idd de bovenste foto ziet er uit alsof het door de thee gegaan is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig patroontje en zo leuk geworden! Ik koop van tevoren reeds gevlekte borduurstof, dan blijven de garens mooier, maar bij jou een heel mooi resultaat, ga je er iets van maken? Fijne dag
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed borduren in de auto,ik wou dat ik het kon maar ik word al misselijk als ik eraan denk[wagenziek].Leuk borduurtje en het was leuk om te zien dat jouw Sue Daley quilt anders is met toch dezelfde stofjes van Dorry.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen