zondag 8 januari 2012

helaas..

Vannacht is helaas , terwijl het er volgens de veearts zo goed uitzag, onze 41 jarige pony Rageol overleden. Vanochtend vonden we haar in de stal, alsof ze sliep , heel vredig en lief. Vervolgens de deceptie, het destructiebedrijf bellen, haar morgenavond aan de weg leggen zodat ze in alle vroegte dinsdagochtend opgehaald kan worden. De enige troost is nog dat ze verder zal gaan als biobrandstof.
Vandaag hebben we voor de overgebleven ponnies een schrikdraad gespannen om de modder, ze zijn jong en zullen er geen last van hebben, maar toch, het zekere voor het onzekere.
Vanavond de laatste applicaties op het middenblok van de Antique Sampler  gemaakt, morgen ga ik alles eens uitzoeken en op de goede plaats leggen; wie weet  naai ik hem wel in elkaar.  In elk geval ziet iedereen dat ik een beginner ben in Blogland, ik krijg de foto niet gekeerd!

6 opmerkingen :

 1. Verdrietig bericht. Jullie zijn het wel gewend denk ik, maar toch raakt het je.
  De foto moet je volgens mij keren voordat je hem in je blog opneemt. Als die eenmaal is ingeladen kun je hem inderdaad niet meer keren. Maar het is niet storend nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zal niet mee vallen om die kwijt te zijn. Sterkte daarmee, en je kan je foto inderdaad als je op het windows logo druk bij je afbeeldingen je foto opzoken en hem daar bij aan te klikken draaien. SUcces ermee, en je Quiltblokje is een snoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip, draai de volgende keer eerst de foto in je album naar links, dan weer naar rechts en presto hij komt wel goed op je blog, heb geen idee hoe het komt, maar het werkt. Prachtig blok!
  Wat rot voor jullie dat een dier dat je zolang had is gestorven, maar ja wat een mooie leeftijd! Maar wel een gemis, dat begrijp ik wel.
  Hou je taai en toch een fijne dag
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohhhhhh, wat sneu, mijn cond. hiervoor. zo lang bij jullie. heel vervelend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, en Ach, wat sneu, hij had wel een mooie leeftijd, maar het zal voor jullie toch een gemis zijn een pony die je al zó lang hebt te moeten missen. Wat je applicatie betreft, ik kan hem zo ook goed zien, hij wordt echt heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen