zaterdag 7 januari 2012

interne verhuizing

Vandaag na het ontbijt met kind 4 een kast opgehaald en in elkaar gezet. De oude kast uit elkaar gehaald en naar beneden gesjouwd waar hij staat te wachten op het kind dat hem krijgt. Meteen maar de kleren uitgezocht; als je 15 cm. in een jaar groeit heb je veel in je kast dat niet meer past: twee grote papieren tassen van het blauw-gele warenhuis vol! Ook deze tassen vinden hun bestemming, bij twee broertjes van een boerderij vlakbij, heerlijk ravotten ze in oude kleren op het erf en in het land, zonder bang te hoeven zijn dat je je kleren verstiert.
Gisterenavond deel 4 van de Camelot geknipt, aan elkaar gezet en gestreken,  nu zijn er al vier blokken af, het wordt leuk om naar te kijken. Vandaag dus verder de handen vrij voor het laatste blok van de Antique Sampler Quilt van Sue Daley.
Helaas is het nu al vier uur later dan toen ik de laatste zin schreef; een van onze ponnies van 42! jaar zat met haar achterbenen in de sloot en moest eruit getrokken worden, dat lukte goed maar omdat ze niet wilde staan moest alsnog de brandweer er aan te pas komen. Acht man sterk in de rode auto, de ponny werd opgetild, op haar benen gezet en met sjorbanden onder de buik rechtop gehouden en naar de stal geëscorteerd. De veearts is intussen geweest, ze ligt op een dik strobed met drie dekens, de temperatuur gaat de goede kant uit en ze heeft een prik tegen de spierpijn gekregen. Morgen zien we verder. Gelukkig ligt ze te eten en om zich heen te kijken, staan is nog iets te vermoeiend maar de veearts zag geen reden tot doemdenken.
Nu, na het eten ga ik toch de lapjes pakken en vast een stukje knippen en misschien in elkaar zetten.

3 opmerkingen :

 1. Jeetje, ik hoop dat het nu, een dagje later beter met de pony gaat!
  En verder, hè gezellig je blog! Een klein jaartje geleden gingen we bijna logeren bij jou. Dat was een waar feestje!!!
  ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je volger bent geworden !
  Ik kom gelijk even "neuzen" en zie gelijk een mooi plaatje !
  Mooi de blokken ook van je Camelot, succes verder hoor !
  Verdrietig ... dat jullie pony toch nog is dood gegaan ...
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen