vrijdag 31 augustus 2012

Uitgeshopt.....

Voor ons blauwe huisje aan het meer hebben we gisteren de hele dag geshopt. Er moet zo veel uitgezocht worden en het kost zoveel tijd allemaal. De keuken is gisteren uitgezocht bij IKEA, een prachtig donkergrijze met een wit blad, niet te groot, er is niet veel ruimte en te weinig elektriek. Een gasfornuis dus met een simpele oven en een ijskast. Meer apparaten komen er niet! Meteen gistenavond op werkspot een advertentie gezet voor iemand die dat in elkaar kan zetten. De aanbiedingen stromen binnen.
Verder natuurlijk een WC en een douche, een fonteintje en een waterverwarmer. Vandaag verder, we hebben de scandinavische verf uitgezocht voor de buitenkant, schitterend oud blauw met witte kozijnen en zweeds rode luiken voor ramen en deuren.
Wat is een blok maken dan gemakkelijk, alles is voor je uitgezocht; het hoeft slechts in elkaar. Lekker om daarmee even rust te creeeren in je hoofd, en natuurlijk dat blok toe te voegen aan de verzameling! De laatste twee blokken zijn wel gequilt maarnog niet aan de anderen vastgemaakt, ik vind die hoeken zooo lastig, ik wacht tot ik er weer een rechthoek van kan fabrieken!


2 opmerkingen :

  1. Oh wat heb je mooie kleuren uitgezocht! Dat huisje wordt vast schitterend! En de huisjes op deze blokken zijn ook prachtig, je steekjes zijn natuurlijk weer geweldig! Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat hebben jullie een enige B&B en wat zijn jullie actief! Goed om ook tijd te maken voor quilten! Succes met je verbouwing!

    Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen