woensdag 22 augustus 2012

Breken en bouwen

Om half acht begon de sloop van ons oude vakantiehuisje, met de electricein ben ik ernaartoe gevaren om de meterkast te demonteren en de bouwstroom aan te leggen. Ik zeg wel wij, maar ik heb slechts de schroeven losgedraaid terwijl hij de bouwkast opbouwde. We hadden haast omdat om 9 uur mijn gasten wilden ontbijten. Het paste naadloos, de laatste eitjes zette ik neer terwijl de eerste gasten de trap afliepen! Dat is pas timing, geen minuut verspild. In de middag nog even met Lotje naar het eiland gevaren om te kijken wat er gedaan was, een grote kraan op de dijk en een noodsteiger voor de wal.
Gelukkig heb ik ook iets gebouwd vandaag; huis 4 vanHome Sweet Home, Thistle Hill. Op naar nummer 5, dan ben ik over de helft. Maar als ik het wel heb, komt morgen eerst deel zes van Jules, daar verheug ik me op! Eerst overdag de verjaardag vankind drie, ze wordt 18, al haar vriendinnen komen en eten gezellig mee, 's avonds gaan ze dan uit in Utrecht. Kan ik lekker lapjes aaien!

4 opmerkingen :

 1. Spannend dat hele gebeuren rond het vakantiehuis, leuk dat we het kunnen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad spannend, lijkt me leuk om er je vakantie te vieren. In ieder geval lekker rustig denk ik als je de drukte van de stad wilt ontvluchten. We blijven het volgen.
  Enne de Jules komt er aan hoor en hij wordt weer zo mooi. Jose kan toch zulke mooie stofjes kiezen.....

  groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was inderdaad nog eens goede timing. Sterkte met de verbouwing nu je B&B ook zoveel tijd vraagt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig blok heb je weer gemaakt! En gefeliciteerd met je
  dochter!
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen