zaterdag 11 augustus 2012

Niemand rijdt meer voorbij

Na jaren sandwichborden of houten geschilderde borden aan het hek geknoopt gebruikt te hebben als wegwijzer voor onze gasten, hebben we nu een echt WELKOM met hoofdletters-bord. Voor mojn verjaardag van manlief kreeg ik dit bord bij de ingang van het erf en eenzelfde in een grotere maat aan het water bij onze gastensteiger! Nier meer te missen dus. Er komen nog haken aan voor het ophangen van een mededeling . In september wil ik op een mooie weekeinddag toch eens een bord ophangen met "theetuin open". Gewoon kijken wat er gebeurt, lekkere taarten, broodjes en een salade op de kaart, en afwachten. Misschien is het een succes en doe ik het vaker, misschien komt er niemand en eet ik er met de overgebleven taarten een paar kilo aan van frustratie.
Vanavond weer een kookworkshop italiaans, vegetarisch dit keer, voor de broodnodige verandering. Alles staat weer per gerecht op een blad in mijn oeroude reuzenijskast; handig is dat ding!
Gisteren vroeg iemand of ik Jules deel zes al af had, ik had niets laten zien. Klopt, volledig erbij ingeschoten maar hier is tie dan... Echt helemaal af. Ik heb het stuk nog niet aan de rest gezet omdat ik wil wachten tot ik een rechte naad kan maken, al die hoeken wordt ik niet goed van tijdens de quilt-as-you-go sessies. Even geduld, ik heb gezien dat blok zeven erbij nog steeds niet zorgt voor een mooie rechthoek over de volle breedte. Voordeel is we dat als je eenmaal alle stukken aan elkaar kunt zetten je ook meteen echt iets hebt!

5 opmerkingen :

 1. Ahhhhh daar istie dan. Je had hem inderdaad nog niet laten sien. Hij is echt prachtig geworden. Je bent me altijd een slag voor. Ik heb nog niet doorgequilt daar moet ik moed voor verzamelen.

  Leuk om te zien

  Groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke ijskast heb je zeg. Daar kun je wat in kwijt.
  En je welkombord mag er ook zijn. Daar rijdt inderdaad niemand meer zomaar langs.
  Succes verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je gaat als een trein!
  En gefeliciteerd : met bord en verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. piep, die mogen beide gezien worden

  knap hoor

  knuf mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zo'n mooi welkom-bord voor je verjaardag, nog gefeliciteerd!. Eindelijk heb ik het even rustig met gasten, dus tijd om blogjes te bekijken. Jouw Jules wordt ook leuk, Op mijn blog kun je de énige échte van de ontwerpster Veronique zien. Ik vind hem echt leuk, maar maak hem zelf (nog) niet

  BeantwoordenVerwijderen