woensdag 8 augustus 2012

Eindelijk reclame..

Op mijn auto dan, na vier jaar heb ik eindelijk de naam van mijn B&B op mijn auto laten zetten. Tot nu toe had ik prachtige magneetborden, intussen heb ik er wel tien versleten. Ze verkleuren een beetje, maar over het algemeen worden ze gewoon gestolen. Het echte ordinaire jatwerk; op het sportveld, op het parkeerterrein bij de supermarkt of in de parkeergarage. Wat een lol, niemand heeft er iets aan en het kost handen met geld. Vanaf nu verleden tijd, het zit muurvast dankzij de beletteraar in ons buurdorp.

Het is even een dagje rustig in de tent , vanochtend een amerikaans gezin met zes !! kinderen uitgezwaaid, de kamers schoongemaakt en de kamers van de blijvers een kattenwasje gegeven. Vanavond hele leuke gasten, een vader met zijn negen-jarige dochter. Ze zijn met de kano, 17 kilometer hebben ze getrapt en gepeddeld, de frietjes in de Vergulde Vos hebben ze echt verdiend!af en toe zat het weer niet mee, wat een zwarte luchten hadden we weer vandaag.

Voor mij is een vrije avond aangebroken; lekker alles in elkaar zetten van blok 4 van Home Sweet Home. Alle biaisbandjes zijn gestreken, de ramen, deuren en blaadjes geknipt, kortom, tijd voor steekjes!!

4 opmerkingen :

 1. Ziet er hartstikke professioneel,uit hoor. En een hele zorg minder dat het er nu niet meer af kan.
  Heb je je Jules al af? Meestal laat je het resultaat wel even zien, maar misschien heb ik het gemist?

  Groetjes

  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel erg mooi, zo vast op de auto. Het is wel heel brutaal, dat ze alles stelen wat los zit :(
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel dat staat er nu prima op! Jammer van die borden! Wat een lading is er vertrokken, dat zal wel meteen heel stil zijn! Leuk die vader en dochter zo samen op vakantie en die frietjes zijn echt heerlijk! Geniet van de zon, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow mooie letters..... En het is toch niet leuk meer tegenwoordig dat alles wordt gejat. Maar zoals je zelf zegt... nu zitten ze muurvast.

  BeantwoordenVerwijderen