vrijdag 3 augustus 2012

Gewoon een vrijdagmiddag....

Maar wel een heerlijke, met een zonnetje ziet de wereld er beter uit! Het is hier zo vol dat we zelfs de caravan hebben ingezet als kamer, uiteraard alleen voor vaak terugkerende gasten die je geen nee wilt verkopen. Ze mogen in de caravan als ze dat willen, uiteraard met full service. De afgelopen dagen heb ik heel langzaam afscheid genomen van een jetlag. Heel hard roep ik altijd dat het aanstelleritus is, iedere ochtend sta ik ook op om zeven uur, maar dat uren wakker liggen in de nacht moet je doorheen. Van drie uur is het nu even op de wekker kijken geworden, helemaal goed dus!
Ook heb ik weer de nodige steekjes gemaakt, Jules is zelfs helemaal bij en de Camelot hangt bij zijn voorgangers. Vandaag gewoon weer eens aan het nieuwe project verder; Home Sweet Home deel drie. Lekker een gestolen uurtje in het zonnetje op de gasten wachten, je doet meer dan je denkt.
Vanavond zouden we naar Paleis Soestdijk gaan, de openluchtopera. Helaas werden we om vier uur afgemaild, te veel slecht weer op komst, het wordt zondag nu. Iets om je op te verheugen. Nu we terug zijn van vakantie heb je ook weer zin om na te denken over wat er allemaal te doen is. We kregen een mail met een hele leuke link, je kunt wandelen , skeeleren of fietsen door onze prachtige polders voor het goede doel. De plaatselijke Rotaryclub en de ijsverenigingen van de Kaag en Braassemdorpen organiseren dit samen, de Kaag en Braassem Poldertocht, ze hebben zelfs een facebookpagina

3 opmerkingen :

 1. Ziet er goed uit. Ik heb net je website bekeken, leuk dat je in Rijpwetering woont. Eind jaren 70, begin 80 heb ik een aantal seizoenen zeilles gegevn op zeilschool de Kaag, en dan voeren we ook vaak een middag naar Rijpwetering. Ik heb daar in de kroeg leren biljarten. Prachtig trouwens, je B&B!!
  En ik zie dat je pas een jaar quilt, ik ga toch eens de knoop door hakken en met les beginnen. Een stok achter de deur.

  groetjes, en een fijn weekend, Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent weer volop bezig, wat heb je het druk en toch nog tijd gemaakt voor steekjes en een logje! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen