maandag 26 november 2012

Jules als Lotje of omgekeerd...

De laatste hand is gelegd aan het tiende blok van Jules. Wel met een eigen twist want de hond heet Lotje, naar mijn hondje dat ik vreselijk mis. We hebben ons opgegeven voor een nieuwe stabij, wel weer een herplaatser, voor een pub heb ik geen tijd. De ervaring leert dat je een hond van 5 of 6 jaar oud nog een prachtig leven kunt bieden.
Vandaag met een dierbare vriendin geluncht en naar het blauwe huis gevaren, wat is het toch prachtig op de plassen in november. Ze had net een nieuwe hond, een zwarte labrador, en, zoals iedere hond die ergens voor het eerst komt, alles ging fout. Mijn kippetjes zijn drie rondjes door een dolle hond door de tuin gejaagd, hij luisterde nergens meer naar racend achter bewegend speelgoed. Vervolgens spuugde hij twee keer in de keuken en draaide een drol op het terras. Volgende keer komt hij met kerst en gaat alles helemaal goed!


9 opmerkingen :

 1. Sorry maar ik zit toch wel een beetje te lachen om je verhaal hoor!! Zie het helemaal voor me. Arme kippetjes. Oh wat is je Jules toch mooi. En dan Lotje wat is die leuk, zo met de bloemetjesstof. Zet de Jules ook op mijn verlanglijstje. Wat is die quilt toch gaaf.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi hi, wat een verhaal over die nieuwe hond! Maar wel heel erg super dat ook jullie een al wat ouder dier een nieuwe kans op een goed leven willen gaan geven! Je hondje van stof ziet er schattig uit, wat leuk gedaan! Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er schitterend uit
  Fijne dag vandaag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, ha, ja die jonge honden! Leuk dat je ook een herplaatser neemt, die mooie pupjes vinden echt wel een plekje, wij zijn ook heel blij met ons 'herplaatsertje' (Whopper uit Spanje). Het is een leuk blok geworden, mooie herinnering, iedere hond is uniek.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik heb ook om je verhaal gelachen. Zo herkenbaar met die honden. De Jules (Lotje) is zo mooi. Toen de BOM begon had ik te weinig ervaring en nu ben ik weer met andere dingen bezig, maar ik vind hem o zo mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk je eigen versie van jules. Mooi hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig en leuk om Lotje zo te herdenken en ja een jonge hond kan je aardig voor schut zetten, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen