zondag 11 november 2012

Einde quiltwalhalla

Vanmiddag om drie uur vertrokken 9 dames naar huis. Het Quiltgebeuren jaarlijkse uitje zat er weer op. vrijdagmorgen kwamen ze bepakt en bezakt, naaimachines, quiltringen, borduurwerken en een reuzenhoeveelheid stof. Messen, linealen, scharen en snijmatten werden uitgestald, de strijkijzers aangesloten en de kwek op aan! Oergezellig. Gelukkig mocht ik meegenieten, Willy bracht een tasje met schattige stoffen voor me mee; pure verwennerij! Ook met het weekeindproject kon ik meedoen, het huisje van Atelier Soet Idee met borduurtjed erin! Terwijl iedereen gisteravond zat te eten, heb ik snel mojn huisje turkish red geschilderd. Dit was een succes, vanochtend tijdens het ontbijt heb ik er nog twee geschilderd, noors blauw dit keer. Juist ja, restje van het Blauwe huis. Els heeft alle foto' s gemaakt dus die komen een volgende keer!
Ook een safari door de Bollenstreek stond op het programma; bezoek aan Samsara quilting in Lisse. Even gebeld van te voren vanwege de enorme invasie maar zelfs het aantal was geen probleem; de koffie was zelfs bruin! Vol tassen en zakken kwam de meute terug, helemaal opgewonden van zoveel mooie stoffen. Janine had nog een verrassing, ze had een zak scraps meegekregen om te verdelen; de DDD van de Bijenkorf verbleekten.
Iedereen kreeg ook nog een verrassing van het Quiltgebeuren, een lief minimonogrammetje met achterkantstofje, kantje en garen, weer een project to do!
Hier draaien intussen de wasmichines, er is gezogen en gedweild en de rest zien we morgen wel; vanavond lekker mijn borduurtje voor het rode huis afmaken

6 opmerkingen :

 1. Lekker druk weekendje achter de rug lees ik.
  Maar vast heel gezellig.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk en met die meiden was het natuurlijk hartstikke gezellig! Veel plezier met je steekjes, groetjes'
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat klinkt bijzonder leuk, om jaloers op te worden zo'n heel weekendje quilten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt erg goed. En wat fijn dat je mee kon genieten.
  Als dat jouw B&B is op de kopfoto, dan ben ik jaloers. Zo'n huis zou ik ook wel willen, heerlijk aan het water, royaal de ruimte, zalig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Karen, het was oergezellig bij jou. Nogmaals ontzettend bedankt voor je gastvrijheid, de recepten en het lekkere eten.
  Tot ziens, vast wel een keertje.
  Groeten
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lieve karen,
  Het was een waanzinnig weekend, ik hoop dat ik volgende keer me wel iets beter voel. Je hebt een prachtig plekje hoor. Wij komen graag nog eens.

  BeantwoordenVerwijderen