zaterdag 3 november 2012

Post met verrassingen

Wat is het toch altijd weer heerlijk als er post uit Tilburg is, van Dorry natuurlijk! Vandaag de stofjes voor de Camelot blok 14. Snel boodschappen doen, de B&B dweilen na een 20 persoons rijsttafel gisteren, gasten naar de kamers en tekenen en knippen maar.... Vanavond lekker niets, gewoon stukjes aan elkaar zetten dus, daar kan ik me al een hele drukke week op verheugen!
Morgen een gezellige kookworkshop en maandag een dagje weekeinde inhalen. De hele week verder zijn er weer gasten, een vergadering en een dagje ziekenhuis met mijn moeder, een dagopname voor een staaroperatie. Goed gevuld allemaal.
We hebben weer twee nieuwe huis/tuingenoten, Mies en Brenda, twee heel gezellige kipjes die hier door nederlands bekendste weerman hoogstpwrsoonlijk in hun hok zijn geparkeerd. Nog een knuffel en snel op stok; kippen zijn namelijk zooo onbeschrijfelijk dom dat als ze wakker worden in een nieuw hok, ze al niet meer weten dat ze ooit ergens anders gewoond hebben. Heel practisch dus om altijd 's avonds verse kippen bij de anderen te zetten.
Er was nog meer post... Uit Amerika om precies te zijn. Ik kon me niet inhouden en heb een prachtige serie achtergrondstofjes aangeschaft met een lief groentje voor een binding of zoiets, misschien wordt het wel een theemuts, weet ik nooit van te voren.

4 opmerkingen :

 1. klinkt allemaal goed gevuld en heel gezellig. Succes met de stofjes.

  groeten Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt het lekker druk. Wat een gave stofjes. En kippetjes als ik buiten zou wonen zou ik die ook wel willen hebben. Ze scharrelen zo gezellig rond.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kippen! Wou dat wij die ook konden houden! Gave stofjes heb je gekocht, echt mooie kleuren! Succes met blok 14, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful fabrics and the Camelot block is so pretty.

  BeantwoordenVerwijderen