zondag 18 november 2012

Het lijkt al heel wat

Met een beetje passen en (beter) meten kon de randstof met een naadje toch precies uit de 'Bostonstof'. Met een paar kleine naadjes onder de applicatie past het precies. Van de 1,5 yard heb ik een stukje van 2 bij 8 inch over. Alles uitgetekend en toen geplakt. De komende week ben ik s' avonds wel aan het appliceren!
Vandaag overdag was het te mooi, we zijn met het bootje naar het blauwe huis gevaren en hebben de vloeren gelakt. De slaapkamers voor de tweede keer en de woonkamer voor het eerst. Woensdag is de oplevering en hoop ik ook de woonkamer voor de tweede keer te doen. Iedere keer nemen we een doisje mee dus de zooi die overal in huis klaarstaat verdwijnt langzaam. Na een zondagmiddagbezoekje aan mijn moeder en een ritje station voor kind 1, hebben we gezellig de restanten van een diner van gisteten gegeten. Er was een workshop voor 12 mannen met een diner aansluitend van 38! Het liep gesmeerd, de dochters hebben ieder 11 uur achtereen gewerkt en alle gasten waren tevreden. Vanochtend om 11 uur was iedereen vertrokken en begon mijn weekeinde!

7 opmerkingen :

 1. Oh wat wordt dit toch mooi.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor, er zaten weer 48 uur in jouw dagen deze week! En dan ook nog zo'n leuke quilt maken... ik bewonder je! Succes met de oplevering deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je quilt is heel erg geslaagd...
  Mooi,he die huizen .
  Groetjes,Nanske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaat je quilt er prachtig uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat wordt die rand mooi! Je zult wel druk zijn met ruimen, maar ik hoop dat je genoeg tijd hebt voor wat steekjes! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie rand om de mooie huisjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit wordt een prachtige rand om je huisjesquilt ! ! !
  Succes met appliceren.

  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen