zaterdag 17 maart 2012

Patchen in de tuin

Je kunt ook patchen in je tuin, vakjes moestuin vullen naast elkaar. De kas net schoongemaakt, als je ernu in loopt heb je het gevoel dat er geen ruiten meer in zitten. Helaas ben ik nu net zovies als het glas was. Natuurlijk gelijk de eerste bedjes, of beddes zoals ze hier zeggen, gezaaid; radijs, bosui en raapsteeltjes. Wat is het voorjaar toch heerlijk!
In de B&B hebben we gezellige gasten, Lida en haar man, echt leuk om elkaar eens in het echt te zien. Ze bracht een schattig cadeautje voor me mee, een schaartje met een heel fijn borduurtje eraan. Daar wordt een mens blij van. Intussen zijn de taarten en scones gebakken voor morgen; de maand van het Groene Hart gaat van start. Hier geven we de hele dag workshops Mozzarella en Lemon Curd maken met streekproducten. Ook spelen we restaurantje; soep, broodjes boerenkaas, high tea en borreltjes. Altijd veel werk maar oergezellig!

9 opmerkingen :

 1. Veel plezier, en Lida heeft dit mooi gemaakt, ja leuk om mensen in het echie te mogen zien hé
  Fijn weekeinden samen
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig schaartje, je kan er niet genoeg van hebben. Wens jullie een gezellig weekend met lekker weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief schaarte met fob! Goed weekend gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. da's eens een andere manier van patchen ;-) (en jammer dat het hier als wordpresser niet lukt om te reageren, ik krijg telkens weer een foutmelding)
  http://chevremont.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo, je hebt er een leuk en gezellig koppel op bezoek gekregen en zo te zien zijn ze lekker verwend geweest door te genieten an je kookkunst en de mooien gezonde omgeving. Je geschenkje van Lida is mooi hé! Ze is een lieve ,gezellige dame. Maak er nog een fijne zonnige dag van vol nieuwe mensen enn ik wens jeveel succes met je zaak en ook met je mooie werken . Groetjes uit het BrugseCarine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Patchen in de moestuin. Dat hebben wij eergisteren ook gedaan. Alle dahliaknollen keurig op rijtjes, voor een hele zomer plukplezier. Slaplantjes in allerlei soorten en kleuren. Leuk om bloggers in het echt te ontmoeten. Volgende week komen Monica en Guus bij ons op de thee, spannend en vast heel gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ontzag voor je, je bent een echte 1000poot!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zal dat allemaal snel groeien, fijn zo'n kas. Leuk cadeautje van Lida. Ik zag al bij haar dat ze het heel gezellig hadden gehad.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi de plantjes in je kas, wij hebben ze hier ook net gezet, en de bloemkool groeit ook al als kool.

  BeantwoordenVerwijderen