woensdag 14 maart 2012

Een weekje huisjes

Omdat vandaag de B&B vo zat met een teambuildingsgroep kon ik tussendoor lekker steekjes maken. De boodschappen werden om 10 uur gebracht, snel de broccoli opgezet met zeezout en een klein beetje water. Tijd voor een huisje. Koffie gezet, theewater in de thermoskannen, de cranberry-witte chocoladecake snijden, de walnotenfudge in stukjes en de kokosmacarons op schaaltjes. Volgende huisje. De soep pureren en de oerbroden snojden, smeren en beleggen. Vandaag een glutenvrij en lastosevrij dieet erbij, altijd even nadenken hoe je iemand zo min mogelijk buitensluit. Zelfde soep, geen scheutje room maar een scheutje kokosmelk, beleg apart met plantaardige boter en glutenvrij donker brood op een aparte schaal. Op www.mennonitegirlscancook. ca vond ik heel veel leuke tips. Even wachten tot de gasten komen dus nog een huisje. Iedereen aanwezig en de soep opscheppen en tijdens de lunch nog een een bouwwerk. Verse fruitsalade maken bij de thee en juist ja, weer een huis.
Net lekker voor de tv geploft bij een onzinprogramma en lekker doorgebouwd, al met al een aardige score, kan een hele week vooruit!

10 opmerkingen :

 1. Allemachies Karen, wat ga jij als een trein! Zo tussen alles door even wat huizen gebouwd en de ze zijn nog leuk ook! Ben er heel benieuwd naar Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te lezen wordt er op alle fronten hard gewerkt! Je huisjes zien er leuk uit! Wordt het een wandkleed of een gezellig tafelkleed voor je B&B gasten?
  groetjes, Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij weet van aanpakken zeg en dat resulteert in de oplevering van een flink aantal mooie huisjes. Leuk dat je al recepten hebt uitgeprobeerd.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op deze manier gaat het wel heel snel !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jee, je kan wel zien dat jij heel veel ervaring hebt in zowel het liefdevol verzorgen van je gasten, als huisjes bouwen...!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh .... al weer zo'n boel ... (o) mooie vrolijke huisjes !
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje wat een activiteiten, als kok, gastvrouw en huizenbouwer.
  Mooie huisjes heb je gemaakt!
  lieve groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauwwwwwwwwwwww!!!!

  Die zien er mooi uit!!!!
  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo ,lees bij Lida, dat ze naar jullie B&B komt vandaag, groot gelijk heeft ze hoor!Ziet er gezellig en verzorgd uit. Wens jullie allen een fijn weekend toe. Wiil je mijn groetjres overbrengen? Groetjes uit Brugge Carine en Frank -patchworkstar
  Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi je huisjes
  Veel plezier met Lida en John
  Groetjes Joke en een fijn weekeinden

  BeantwoordenVerwijderen