vrijdag 9 maart 2012

Binding zit er aan!

De Antique Sampler kan opgehangen worden! De hele binding zit eraan, de "knijpers" zitten vast en de stok is gekocht. Morgen is het zo ver; in de grote vergaderruimte van de Bed & Breakfast is een prachtig lege muur beschikbaar en daar komt de quilt te hangen. Achterstevoren zou ook kunnen, bij Dorry heb ik een prachtige achterkant uitgezocht met haar hulp en een bijpassende binding, een mooi geheel al zeg ik het zelf.

Vandaag hebben de mannen van het hoveniersbedrijf een paar knoerten van bomen geplant voor de boerderij, toen de eerste eenmaal was omgewaaid hebben we de tweede laten kappen. Twee 100 jaar oude kastanjes zijn redelijk onvervangbaar maar nadat de eerste binnen rot bleek te zijn was de tweede laten staan te onveilig. Ook al zijn het bomen van 10 jaar oud, het lijken wel sliertjes na wat we gewend waren, ze gaan wel groeien maar iedereen kent het gezegde; boompje groot...

Verder is vandaag de nieuwe website van de Bed & Breakfast de lucht ingegaan, nog niet helemaal naar de zin, maar het moet, het seizoen staat voor de deur! Maandag worden alle teksten nagekeken en voor zo ver nodig aangepast en alle foto's die te breed zijn geworden worden ook aangepast. Er zit een button op voor de Facebookpagina, dus ik ben klaar voor een nieuw decennium!

11 opmerkingen :

 1. Oh, ik ben er helemaal weg van, hoop dat DP hem niet ziet, want dan verwacht hij van mij ook zo'n prachtige quilt voor hier in de gang! Nee hoor, het is echt een prachtige creatie, gefeliciteerd!
  Ja dat was jammer van die bomen, maar als deze straks in blad staan lijkt het ook weer meer dan nu! Als straks de puntjes op de i staan heb je een schitterende site, ga zo gauw even neuzen! Fijn weekend
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is je antique sampler mooi geworden. Zal wel heel mooi staan aan zo'n muur. Ben hem zelf ook aan het maken, heel wat werk maar heel leuk om te doen. groetjes ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is heel mooi en dan tegen een grote muur ....... super, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohja, ik heb dit quilt eerder gezien bij je. Heel erg mooi hoor.
  Je site ziet er heel goed uit. Prachtige kamers.
  Heel veel succes.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige quilt! En wat een aparte manier om op te hangen!
  Staat vast erg mooi in je vergaderruimte!
  goed weekend en groetjes, Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je antique sampler is heel mooi eworden. Die zal vast heel mooi staan aan een grote muur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, prachtig je quilt! Wat zal die mooi staan op die muur...!!! En zo heerlijk om er dan telkens, als je er langs loopt, van te genieten! Fijn dat er nieuwe boompjes gepland zijn, die kunnen jullie jaarlijks zien groeien en bloeien! P.S. Zou je misschien willen overwegen om je woordverificatie uit te zetten? Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat en schitterend quilt en je BB site ziet er goed uit
  Fijne zondag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hej Karen, natuurlijk werd ik benieuwd na je reactie op mijn blog. B&B en zelfs één waar een prachtige quilt hangt en misschien wel meer. Je zult het druk hebben met zo'n grote B&B, gelukkig vind je nog tijd voor het quilten. Op een prachtige plek wonen jullie.
  Fijne week, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ps Je kan nog meedoen met de give away, misschien leuk voor in je keuken.

  BeantwoordenVerwijderen