dinsdag 14 februari 2012

netwerken enzo

Gisterenavond een heel gezellige avond van de plaatselijke ondernemersvereniging bijgewoond, een speed-date avond. Klinkt heel spannend maar is vooral heel nuttig, er wordt volop genetwerkt.  Vanochtend het vervolg; een open coffee in het dorp, heel laagdrempelig en vooral gezellig, gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie even te praten met aanwezige ondernemers. Daar hoorde ik dat ik echt even in de Volkskrant moest kijken, ja hoor, een paginagrote foto van onze dochter in haar debutantenjurk. Je begrijpt, deze trotse moeder is in de auto gestapt, naar de boekhandel geraced en heeft alle Volkskranten opgekocht.
Vanmiddag tijdens de naailes gezellig een paar klokhuisjes aan de steeds grote wordende lap gezet, het wordt steeds leuker, langzaam wordt je handig in het aanzetten, niet meer steeds afhechten maar trapsgewijs je hele draad opmaken gaat al beter. Mijn geborduurd Schotland begint nu echt in de eindfase te komen, nog één kasteel en een paar namen en dan kan het aan de muur(of niet), kan ik aan iets leuks beginnen!
Vanavond nog een netwerkdiner in Leiden en dan is er weer even genoeg aandacht aan dit fenomeen besteed, volgende week skiën en dan echt aan het werk. De boekingen voor het voorjaar stromen binnen, dat betekent dat er veel te weinig uren in een dag zitten tot eind juni. Even goed plannen dus.

4 opmerkingen :

 1. Wat bijzonder om je dochter zo terug te zien !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van dat sprookje ... niet teveel "geschreven" dus;
  prachtig ziet zij eruit !
  Als ze gaat trouwen ... kan het dan nog mooier :o)

  Je appeltjes zijn ook erg leuk en mooi, zo te lezen gaat het net als bij mij met de vingerhoedjes ... :o))
  Als ik dat ook nog met mn huisjes voor elkaar zal krijgen ...
  Nog veel quilt, ski plezier ....
  (toch ook fijn dat de aanmeldingen binnenstromen ...)
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige ervaring om je eigen dochter zo mooi in de krant te zien! Je apple-core wordt ook leuk, en ik weet ook uit ervaring dat veel gasten hebben betekent minder tijd voor handwerken, maar ja het de gasten naar de zin maken is ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat zul je trots zijn..prachtig de foto...en je klokhuisjes worden steeds mooier en groter...
  Fijne avond...

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen