dinsdag 7 februari 2012

klokhuizen en kleuterschoolgevoelens

Vandaag heb ik mij gewenteld in het kleutergevoel, Heerlijk de hele middag tijdens de naailes gestempeld en geknipt. Naarmate he handelingen meer ingewikkeld worden word je snel ouder maar het geheel was ver terug in de tijd. Het gaat over de applecorestempels, Dorry had hele mooie bij zich op de beurs in Vijfhuizen. Een setje met twee kleuren inkt erbij en de pret kon beginnen. Ook natuurlijk toch weer een aantal lapjes gevonden die nog niet in de kast lagen dus ook daar voor de bijl! Het blijft moeilijk weerstand te bieden aan alle nieuwigheden, alles moet uitgeprobeerd. Intussen is het begin er, natuurlijk gisteren al een paar klokhuisjes geknipt , maar vandaag echt lekker veel. Je kunt gewoon kiezen welke je gaat gebruiken, heerlijk gevoel. De eerste 25 zitten intussen aan elkaar en het is leuker dan gedacht, heel verslavend, je moet nog even die ene op dat specifieke hoekje zetten, en dan toch ook nog even die andere want die kleurt daar geweldig.Zie het resultaat....

8 opmerkingen :

 1. Leuk hoor. Met de naaimachine ?
  Ik heb ze geknipt en op een laken gespeld zitten. Het naaien moet nog beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat kleurrijk je klokhuisjes, was er ook eens mee begonnen, moet het toch eens weer oppakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat is echt verslavend! Heb ik met mijn lettertjes borduren en met lezen ook, ach gewoon met alles wat leuk is om te doen! Ben benieuwd hoe het jou gaat bevallen met stempel maar zonder kartonnetjes, lijkt mij ook wel wat! Veel plezier met deze mooie buit!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er leuk uit, ik ben overigens wel benieuwd of dit op de lange duur leuk blijft om te doen? Spannend! Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk, en ook het gevoel dat het je geeft !
  Mooie stofjes en ik zie ook wat stofjes die ik in scrapzakje van Dorry had (gekocht)...
  Veel plezier met stempelen ... :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk en handig een stempeltje, dat schiet tenminste op, en het naaien kun je een beetje tussen de bedrijven door doen, dan gaat het ook niet vervelen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zag je die leuke quilt ook hangen bij Dorry? Ook ik ben er voor gevallen. Knip jij ze ook een stukje in met het vastzetten? Zelf ga ik voor 998 verschillende aan de voorkant, eentje dubbel en eentje op de achterkant. Dan heb ik ook een quilt met 1000 stukjes. Weet jij al hoe groot of wat je gaat maken?
  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben nu ook aan het stempelen. Het aan mekaar zetten is nog ff een gepruts,....
  ;o)

  BeantwoordenVerwijderen