zaterdag 14 juli 2018

Vakantie!

Na een paar razendvolle weken is het dan zover; vakantie! Manlief wilde naar de zon dus deden we dat, niet naar Spanje of Italië, nee, naar de VS. Via Dublin naar Philadelphia gevlogen en van daar verder. Onderweg over New Foundland gekomen, fantastisch, gewoon ijsbergen zien drijven! Je moet wel inzoomen op de foto, maar dan zie je ook het stuk ónder water.Op het vliegveld de bus gepakt naar de autoverhuur en in no time onderweg. De eerste nacht hadden we een hotel in Chadds Ford  aan de Brandywine River. Voor het eerst een écht leuk hotel hier, gezellig ontbijt erbij, helemaal prima!

We vonden op loopafstand ook nog een echt restaurant; heel lekker gezeten met een glaasje wijn en een lekker hapjeNatuurlijk om zeven uur klaarwakker, lekker opgestaan en een ontbijtje verorberd, intussen was het buiten al meer dan 30 graden. Je merkt dat niet zo; binnen staat altijd de airco op diepvries!
Eerst stonden de tuinen van Longwood op het programma, prachtige fonteinen en een kas die de één na grootste ter wereld heet te zijn, alleen Kew Gardens heeft een nog wat ruimere.We hebben ons ogen uitgekeken, na iedere bocht werd het nóg mooier!Wel acht vijvers met de meest waanzinnige waterlelies,De fonteinen die continue van vorm veranderenEn de moestuinen met de leukste ophang- en opbindsystemen.
Snel op een terras het vocht aangevuld en door naar de andere helft, de vormsnoeiEn de kleurkamersVanuit de tuinen naar Strasburg gereden, eerst met de stoomtrein de toeristische route gereden, erg leuk!


In drie kwartier ben je heen en weer, onderweg zie amish boeren gieren met vier paarden voor de tank en overal grote amish boerderijen.
In Strassbourg onze B&B opgezocht en na een rondwandeling van een uur toch maar besloten in Ronks te gaan eten. In Strasburg waren het wel erg sneue restaurants...
Morgen gaan we de Amish bezoeken en Lancaster bekijken, vroeg beginnen want als eerste staat de Farmers Market op het programma!

7 opmerkingen :

 1. Dat word weer een indrukwekkende reis.
  Heel veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi de tuinen. En stukjes herkenbaar .... stoomtrein:) enjoy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh... my kind of food, heerlijk! Mooie tuinen, zeker geen buxusmot daar ;-) , een superleuke reis toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fine tijd daar met elkaar en leuk dat we mee mogen genieten!

  Groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel fijne vakantie en wat leuk, bij de Amish!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. If you are looking for a positive lending experience I would recommend Le_Meridian Funding Service. It is surprisingly easy to receive a debt help. You will be treated with respect and professionalism Because they helped me with loan too . Email Contact..lfdsloans@lemeridianfds.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thanks for all your efforts that you have put in this, It's very interesting Blog...
  I believe there are many who feel the same satisfaction as I read this article!
  I hope you will continue to have such articles to share with everyone!
  รอยัลจีคลับ

  BeantwoordenVerwijderen