maandag 16 juli 2018

Naar het einde van de wereld...

Vanochtend vroeg opgestaan en vroeg ontbeten. We hadden de keuze uit pancakes mét en pancakes zonder maple syrup, bij beide varianten zat een ruime hoeveelheid bacon. Dan maar een banaan....., met koffie!
Snel in de auto en door een, op zondagmorgen zeer rustig Lancaster naar het westen gereden. Groen, glooiend en zonnig, tot aan Gettysburg. Daar naar het Gettysburg Civil Warmuseum voor de zeer uitgebreide tour. Eerst een film over het hoe en waarom van de oorlog, toen een rond geanimeerd schilderij mét kanongeluiden en daarna een twee uur durende bustour  over de slagvelden van de laatste vier dagen van de burgeroorlog in Pennsylvania.Het leek erg op Waterloo, dezelfde geluiden, inclusief gehinnik van de cavaleriepaarden.
Buiten was er de ongelofelijke hoeveelheid memorials, voor staten, generaals en veldslagdelenPrachtige vergezichten en een uitleg van een veteraan uit een latere oorlog; twee uur lang en het ging over de beslissende drie dagen!!!

Sufgekletst in de auto en op naar ons huis voor de komende drie dagen. Door de heuvels verder naar het westen, haarspeldbochten en bijna gemiste zijwegen.
Uiteindelijk gevonden, de Warm Springs Lodge in Landisburg. Een schattig kleine cottage in het niets aan een riviertjeBinnen een poppenhuisOp de vide een bed en dat is alles.
Je hoort vogels en al vijf auto’s de afgelopen vier uur!
Gelukkig hadden we onderweg in Carlisle een pitt-stop gemaakt bij de Walmart om wat eten te halen, kwam goed van pas!
Morgen maar eens de omgeving verkennen.....


5 opmerkingen :

 1. Wat een mooie omgeving.
  Lekker genieten daar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. If you are looking for a positive lending experience I would recommend Le_Meridian Funding Service. It is surprisingly easy to receive a debt help. You will be treated with respect and professionalism Because they helped me with loan too . Email Contact..lfdsloans@lemeridianfds.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef, ja, dat soort ontbijten.... ik zou daarna ook geen stap meer kunnen zetten, dus hier ook: banaan en koffie en dan gaan met die ... oh ja. Wat een heerlijk verblijf hebben jullie gevonden, in the middle of nowhere. Geniet van de rust.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat maken jullie een mooie en interessante reis. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks for all your efforts that you have put in this, It's very interesting Blog...
  I believe there are many who feel the same satisfaction as I read this article!
  I hope you will continue to have such articles to share with everyone!
  รอยัลจีคลับ

  BeantwoordenVerwijderen