dinsdag 1 september 2015

The winner is....

Heel veel mensen hadden het niet goed geraden! Gelukkig een aantal wel, waaronder de winnaar.
Alle goede opgeschreven....want het wordt Judith! Zij komt met haar quilts en misschien wel met hond Sjaak voor een Trunkshow naar Rijpwetering! We kunnen niet wachten. Nu maar hopen dat Susan Smith een beetje doorwerkt, :), krijgen we hasr Stonefields ook te zien.


In de kasten naar een schaal gezocht, manlief laten trekken, en....


Het is @nke geworden, gefeliciteerd, stuur me even een berichtje en je krijgt twee kaartjes!
Intussen is het in Basel zachtjes gaan regenen, na al die dagen 34 graden is dat heerlijk, het koelde maar niet af, het was 's avonds om elf uur nog steeds 31 graden. Echt terrasjesweer. Voor ons vrouwen, als begeleiding van de congresgangers in grijze pakken mét das, is het leven hier goed. Gisteren met de waterdichte tas die iedere Basler bezit, de Rijn afgezakt, 4 km in het water met de stroom meegevoerd worden. Het was superleuk!


Het water is 22 graden en je doet er zo'n 50 minuten over, midden in de stad klim je weer uit de rivier, gaat in je zwempak op een terras zitten en drinkt een litertje!
Voor de middag hadden we de botanische tuinen op het programma, met zulk weer eerst het buitenprogramma!
Het was vooral goed toeven op de bankjes in de schaduw, de prachtige Victoriaanse kas hebben we in sneltreinvaart binnen gezien, niet te harden daarbinnen.


Vandaag lekker thuis in onze B&B ontbeten, manlief uitgezwaaid en een Sjaanblok erbij gepakt.


Voor vanmiddag, er is gietregen voorspeld,  hebben we een binnenprogramma, een bezoek aan het papiermuseum de Papiermühle, met een workshop papierscheppen, lijkt me enig. Vanavond een Museumabend, voor ons in het beroemde Vitra-museum, met één van de grootste collecties industriele meubelontwerpen.
Morgen nog een Zwitserse avond en dan zit het er weer op! Als het weer het toelaat doen we de bergschoenen aan en gaan we de congreskilo's er af lopen in de Jura.... Hoewel, je kunt daar ook heerlijk eten.


5 opmerkingen :

 1. Leuk! Ik ga het in de gaten houden. Ja dat lekkere eten overal , he...? Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk en leuk allemaal. Een vriendin van mij woont bij Basel en zakt ook af en toe de Rijn af. Het lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog even genieten dan maar.
  Anke boft maar met haar prijs…...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja dat heb je dan als vrouw van..... Maar volgens mij vind je dat helemaal niet erg. Leuk programma en geen straf dat zwemmen. En leuk dat je judith hebt weten te strikken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat Judith komt Showen & tellen. Ik kom ook graag kijken !

  BeantwoordenVerwijderen