maandag 14 september 2015

Twee benen in de polder


De zondag die met regen begon werd zo mooi dat we ´s middags besloten toch nog maar even te gaan maaien in de polder bij het Blauwe Huis. Met kind drie en de hond lekker in het zonnetje het bekende stukje gevaren


Twee uur gemaaid, dijk op, dijk af en het zag er weer keurig uit. Klaar voor het weekeinde; we willen gaan zagen en stoken dus gras staat liever niet op het programma!

Thuis me even aan quiltzaken gewijd, veel stof in mijn handen gehad het weekeinde, dat waren de lakens en dekbedovertrekken van alle gasten....
Nu mochten eindelijk de laatste blokjes van Sjaan op het spanbord, ze lagen al een week en moeten nu maar eens aan elkaar. Mijn middenstuk is dan ook af, klaar voor de punten.


De Summer Sampler van Temecula quilts is eindelijk gewassen, hij lag al bijna een week in het washok en is nu door het water ontdaan van stift-en potloodresten. Een klein quiltje maar ik vind het een schatje!


De roze binding had ik er vorige week op de bee al aangemaakt. Meteen een binding gesneden, aan elkaar gezet en gestreken voor de quilt die ik morgen op mag halen: de mandjes van Kaye England; alleen voor die quilt heb ik haar hele boek gekocht. 
Ook heb ik  een baal ruiten uitgezocht voor de laatste ruitjeszijde van Drayton Hall, op rij gespeld en klaargelegd voor de bee van morgen....

5 opmerkingen :

 1. Fijn dat het middenstuk van je DJ ook al bijna af is wat is je Summer Sampler leuk geworden. Ik vind vooral die blauwe stof er mooi bij kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is die Summer Sampler enig! En bij jou inderdaad een zomerproject, lekker helemaal af. Goede keus die roze binding.
  Fijne dag vandaag, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je Summer sampler is erg mooi. De roze binding staat geweldig bij de blauwe achtergrond
  De DJ blokjes zijn ook zó leuk. Heerlijk dat het middenstuk klaar is. Succes met de punten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja een mooie quilt geworden dat blauw laat me niet los:) prachtig vind ik die. Ach hele quiltje is top. En dan ook je dj af het binnenstuk alleenn og maar die punten. Het puntje op de i.

  BeantwoordenVerwijderen