zondag 30 augustus 2015

Overal hexen!

Wakker worden in Zuid-Duitsland in de stralende zon is al bijzonder, maar toen ik goed op mijn hotelnachtkastje keek zag ik de hex van Dasenstein, voor mij een andere associatie dan een biertje.


We zijn op weg naar een congres in Basel gestrand in Landgsthof Grüner Baum in Mösbach. Een echt superduits geheel, heelijke tuin waar we gisteravond reuzenschnitzels hebben gegeten met Badische Wein. Vakantiegevoel!
Het is hier snoeiheet, wordt vandaag 36 graden, gelukkig wordt het congres vanmiddag geopend met een Rijnrondvaart. Morgen ga ik zwemmen in de Rijn, er is een stuk waar je je stroomafwaarts kunt laten drijven en weer terug kunt lopen over een speciale zwemmerspromenade, ben benieuwd.

We reizen wat af, vorige week kind drie gehaald in Portugal, we gingen er heen voor haar 21e verjaardag, maar een week voor vertrek besloot ze mee terug te vliegen. Het was ook daar super, een Bed & Breakfast ver van het feestgedruis en midden in de natuur.


Het waren maar drie dagen, het leek een week; we hebben vreselijk veel gezien en gedaan, een echte powervakantie!


Naar het strand bijvoorbeeld, maar ook in echte portugese restaurants gegeten.


De markt van Loulé bezocht,


En een stoffenwinkel gevonden. Ben niet eens binnen geweest....

Gelukkig nog tijd gehad voor wat wiebertjes want het moet wel eens af!


Ik heb ze weer bij me dus wie weet...

Volgende week begint het gewone leven weer met direct op mAndag een vergadering en op woensdag weer het eerste handwerkcafé van het nieuwe seizoen met allemaal leuke dagen in het verschiet...

Deze laat ik jullie vast zien,


5 opmerkingen :

 1. Ik snap het dat je niet naar binnen bent gegaan! Helemaal gelijk, heerlijk die benen in de zon. leuke dingen weer gepland staan, komt helemaal goed met jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kind, kind, kind wat maak jij wat mee, zou mijn moeder zeggen.
  Heerlijk Karen, genieten!!!!
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk zo, overal naar toe "vliegen"en reizen. Heerlijk nog een moment aan het strand in de Portugese zon. Bom divertimento ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk al dat reizen! Portugal ziet er super uit, dat restaurant! En dat wordt weer een mooie quilt!

  BeantwoordenVerwijderen