woensdag 27 februari 2013

Invasie ..... of toch niet?

Het leuke en spannende van een inloopquiltcafé is de grote verrassing. Wordt het druk, heb ik genoeg te eten en drinken en niet te vergeten kan ik iedereen tevreden naar huis laten gaan.
Iedere keer denk je toch weer dat er niemand meer zal komen na de eerste vier gasten. Toch blijft de bel gaan en zijn het er in no-time weer twintig.
Vandaag maar eens bosbessentaart en appeltaart op z'n zwitsers gebakken om in de vakantiestemming te blijven. Ik heb er jarenlang als kok gewerkt dus het is niet echt spannend of ze lukken. Wel of ze mooi uit de oven komen, en dat is goed gegaan.

Naast de taart een servettendoos die ik vorige keer van Anneke, een trouwe bezoekster, kreeg. Ze heeft hem helemaal passend bij mijn servies gemaakt, schitterend. Het leukste is dat ze binnenkort een workshop geeft in het café. Daarover meld ik wel de bijzonderheden op mijn website als de datum vast ligt.

 
Eerst vandaag de naaimachines en quiltmachines. Gisteren snel de Temeculaquilt gedubbeld, misschien kan ik op de Sashikomachine een begin maken!8 opmerkingen :

 1. Heel veel plezier en gezelligheid gewenst (zit wel goed met al dat lekkers!) en succes met die naaimachine, lijkt mij echt een te gek apparaat!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm .... blijft dus spannnend bij jou,
  maar steeds weer gezellig druk :o))
  Je quilt is ook al zo leuk en mooi de kleurtjes die er uitspringen :o))
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is bijna twaalf uur en ik had al zin in een broodje maar nu ik die lekkere taarten zie. Mmmmm..... Wordt het een heel brood denk ik.
  Heel veel plezier met de inloop, wordt vast wel lekker druk.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig! Wat zien die taarten er heerlijk uit, die Temecula is enig, succes met de Sashiko, is een fantastisch apparaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet ook maar eens komen, het lijkt me super gezellig.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is dit een mooie quilt aan het worden. En hmmm die taarten zien er heerlijk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kan ik een weekje bij je boeken!!! wat gezellig en kan de taart ruiken hier
  Wat een schitterend quilt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er fantastisch uit en wat een mooie ambachten. De foto op je banner is dat de locatie waar dit allemaal gebeurd?

  BeantwoordenVerwijderen