dinsdag 5 maart 2013

Lente in zicht

Wat is het heerlijk buiten! Jammer dat er af en toe klussen binnen zijn te doen. Vandaag hebben we grote schoonmaak gehouden in onze vers behangen caravan. Ook heb ik de openslaande deuren daar geschuurd, volgens de voorspellingen wordt het morgen weer mooi dus dan kan er geverfd.
Zondagmiddag in de koude wind hebben we 4 m3 takken versnipperd en in het bos gestrooid. Intussen had mijn tuinvriend de kas gespit en als verrassing vast sla gepoot. Heerlijk! Dat verse groen geeft direct inspiratie voor meer, dus.... Raapstelen, lenteuitjes, spinazie en pluksla wordt morgen gezaaid.
Maandag had ik bezoek, een medequiltster die ik uit het quiltcafé ken kwam hexen s nijden uit rozenstofjes. Intussen heb ik stroken gesneden en heb ik iets nieuws van haar geleerd; paperpiecing. Ik heb een tasproject aangevangen; alle blokken zijn klaar, nude voering nog en de aankleding. Knoopjes, hengsels en een sluiting.
We zaten gezellig onder de laatste affo, de Temecula-quilt. Doorgequilt op de machine met een patroon per blok van emblibrary.com. Heel leuk, na de was en droger is hij lekker zacht en 'antiekig' geworden.

3 opmerkingen :

 1. Oh, jij hebt al sla... jaloers :)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is ver nog ver te zoeken, groen, en dat we iets kunnen planten,
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De lente lijkt met die sla zo dichtbij maar het voelt zo ver weg!
  Vraagje: heeft jullie B&B ook een site? Misschien een link op je blog zetten?
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen