zaterdag 19 januari 2013

Jezelf verwennen

Absoluut nodig zo af en toe! Deze week was één grote verwenpartij; op maandag mijn Camelot in elkaar gezet, nu wachten op de bies om hem helemaal af te maken. Dinsdag een werkdag; lekker druk met ook nog de naailes tussen de vergadering door. De dames zitten al jaren op naailes hier, dus ze zijn met het bedrijf meegegroeid en kunnen best even 5 minuten zonder mij.
Woensdag werd ik verwend met een heel positief krantenartikel, klein foutje was dat onder de foto stond dat ik het was. Mag de pret niet drukken!

Donderdag was een 'spulletjesdag' in de quiltwinkel in Alphen, een dagje quilten en een deel van 12 van een quilt maken, oergezellig maar het onderwerp was niet helemaal mijn ding. Wel natuurlijk weer lekker door de winkel gestruind!


Vandaag heb ik mezelf, vanwege de weersvooruitzichten, verwend met een paar superschaatsen, helemaal het einde! Je klikt ze onder de schoenen die zitten als pantoffels en je rijdt weg. Hopen dat we morgen op de poel kunnen, het is zwart ijs en ziet er zeer aanlokkelijk uit!
En natuurlijk heb ik mijzelf deze week iedere dag verwend met een lange ijskoude wandeling door de witte polders met Feija, de nieuwe hond. We komen net weer binnen en ze ligt uitgeteld op de vloer.

En als laatse gun ik mijzelf een verwenkans: op het blog van de Quilthoeve kun je meeloten voor de give-away; prachtige pakketten stof in mooie kleuren, deel de link en loot twee keer mee!
7 opmerkingen :

 1. Ja, dat klinkt allemaal goed wat je afgelopen week hebt gedaan. Heerlijke hond heb je. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! De Camelot in elkaar, geweldig. Feija al lekker gewend?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi hi, heerlijk logje!! Gaaf die schaatsen, ken ik niet, vertel me meer!! Groetjes en knuf aan Feija!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de Camelot gewéldig!
  Veel plezier met schaatsen! Klinkt goed, dat ze zitten als sloffen, want ik vind (vond) juist die 'laarzen' altijd zo'n ramp om je enkels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave schaatsen en ben heel benieuwd wat je voor buit hebt ingeslagen, nu je Camelot bijna af is zal er wel een nieuw project in de pen zitten! Veel plezier met je schaatsen en succes bij de Quilt-hoeve,
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach je camelotblokken in helemaal in elkaar! Wat een pracht.
  Veel plezier met Feija!

  BeantwoordenVerwijderen