maandag 28 januari 2013

Applicatie tijdens abdicatie

Twee moeilijke woorden die heel goed samen gingen vanavond. Heerlijk zitten buizen naar de eindeloze herhalingen van de hoogtepunten en dieptepunten tijdens 33 jaar Beatrix. Ik ben zo koningsgezind als het maar kan en slik al tranen weg als de koningin in het nieuws verschijnt. Stil zitten kan natuurlijk niet dus ik heb alle losse stukjes vastgezet. Deel 12 van de Jules moet alleen nog geborduurd en gequilt. Dan kan alles aan elkaar, bies erom, binding en klaar is Kees. Ik kan me er erg op verheugen want ik vind het totaal zó leuk.

Nog maar drie nachtjes en dan komt Supergoof. Volgens mij wordt het heeeeel leuk! We zijn druk bezig met de voorbereidingen; deze week heb ik een stagiaire die heel veel werk helpt verzetten. Het is ook veel tijd investeren maar ik hoop dat ik iemand enthousiast kan maken voor het vak.


6 opmerkingen :

 1. Wat is dit een leuk blok. Ben voor het eerst aan het appliceren en wist niet dat het zo leuk was. Als ik jou blok zie krijg ik meteen ook zoiets van dat wil ik ook.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dit is ook heel erg leuk om te maken,appliceren is heel leuk om te doen. Soms moet ikzelf even op gang komen, maar het resultaat is schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi!!! Jammer dat ik niet aan kan schuiven als Supergoof komt! Maar, ik weet zeker dat het een Superfijne dag gaat worden.. veel succes met alle voorbereidingen! Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad een héle gezellige, die Jules!
  Alvast héél veel plezier met het bezoek van Supergoof! Ik ga graag meegenieten van het verslag, wat ongetwijfeld na afloop komt!
  groetjes, Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jules staat ook nog op mijn lijstje om te maken... Ooit;) Mijn lijstje is lang... Ik wens jullie ook alvast heel veel plezier met Supergoof, gaat zeker lukken!
  Groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jules blok ,is prachtige.

  verheug mij nu al op donderdagmorgen ,

  gr sieneke

  BeantwoordenVerwijderen