donderdag 24 januari 2013

Gezellig café en twee nieuwe projecten

Het quilt en handwerkcafé gisteren was weer gezellig bezocht en vol met stof, wol en verhalen. Een oude dame uit de buurt kwam met de regiotaxi, ze was zo zenuwachtig voor alles wat ze verwachtte, dat ze haar handwerspullen was vergeten. Geen probleem hier, kiest u maar. Het werd een borduurwerkje in het rood.
Bij de lunch dacht ze dat het de bedoeling was dat ze haar eigen broodje opat , helaas was ze dat ook vergeten en kon een lekker warm kopje soep eten. Ze had een moorddag en vond het jammer datze niet iedere week mocht komen.
Er werd gehaakt en gebreid dat het een lieve lust was, met taartjes natuurlijk!
Twee dames aan de vingerhoedjes, voor één van de twee was het al de tweede vingerhoedjesquilt, al werd dit een kleine. Nog altijd voor een eenpersoonsbed dus alles is relatief! Ook een deelneemster aan het hartjesproject, ze had er 50!!! Voorbereid en heeft ze alle 50. vastgeplakt en er zo'n 20 ook vastgenaaid!
Ik heb mijn Affo geshowed en mijn nieuwe projecten laten zien, uit de Simply Vintage de bloemenquilt en van Petra Prins het ontwerp uit de Quilt en Zo. Heel verschillend, de één echt appliceren en de ander op de machine blokjes naaien. Prachtige afwisseling toch?

 
De zon begint door de mist te komen, de poel wordt geveegd, alle redenen om de ijzers onder te gaan binden!
Prettige dag iedereen en geniet!10 opmerkingen :

 1. Wat heb je het prachtig en zo gezellig voor elkaar, Karen!
  Het is een droompje van mij, om hier zoiets op te zetten, zij het met zeer bescheiden middelen, maar een open sociaal-creatieve deur lijkt me al het einde.
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lijkt mij dat een super gezellige middag te zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is samen handwerken toch leuk, gezellig, en inspirerend, echt een super initiatief van je Karen!! En gelukkig was die dame bij jou zeker in goede en zorgzame handen :)! Ongelofelijk dat je nu al weer twee nieuwe quilts bent begonnen, mijn favoriet zit er ook bij, de Floral Beauty!! Helaas kwam ik zelf niet verder dan 1 bloem, dit was echt niks voor mij ;) En, geniet van het schaatsen! Fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zal zeker gezellig zijn in die prachtige kamer en lekker ruim ook! Ben heel benieuwd hoe je quilts gaan worden, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooo wat gezellig woonde je maar wat dichterbij.Goed van je twee quilts tegelijk beginnen,voor de broodnodige variatie.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezelligheid! Jammer dat wij zo ver weg wonen.
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Karen,

  heel erg bedankt voor de gezelligheid,
  Wij vonden het en feestje,
  tot de volgendekeer.
  groetjes, sieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat super dat je dit aan huis kunt faciliteren! Het ziet er weg gezellig uit. De eerste twee blokjes van je floral zijn veel belovend. Je hebt de vaart er goed in.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is dat toch fijn van interne: ik woon véél te ver weg om even gezellig mee te doen, maar kan er door jouw blog tóch van genieten!
  Dank voor het delen en mooie projecten waar je aan begint.
  groetjes,
  Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ontzettend gezellig, zo'n dag! En zulke prachtige dingen laat je zien!

  BeantwoordenVerwijderen