dinsdag 4 december 2012

Surprise is niet altijd leuk!

De post brengt meestal leuke dingen, het 15e deel van de camelot
bijvoorbeeld; wat heeft ze weer prachtige kleuren uitgezocht! Een genot om na een familieworkshop italiaans koken van zaterdagavond nog even je pakketje uit te pakken en vast te kijken waar je gaat beginnen. En waar je maandagmiddag mee gaat eindigen; het is een stralend blok geworden!
Ook in de post zat de uitspraak van een kort geding van de Stichting Videma tegen ons. Jarenlang hebben we informatie geprobeerd te krijgen over waarvoor we moesten betalen. Ze sturen gewoon een rekening en sturen vervolgens een spion om je onder druk te zetten. We hebben verloren, kennelijk mag je in Nederland als grote jongen het MKB onder druk zetten en 'afpersen'. Het kost een hoop geld helaas maar we hebben besloten niet in beroep te gaan. We staan uitgebreid in de krant met een prachtig stuk waaruit blijkt dat in ieder geval WIJ ons netjes opstellen en gedragen! Snel betalen en nooit meer over nadenken dan is de pijn het snelst voorbij...
Om af te reageren maar evende keuken in gegaan, twee ouderwetse roomborstplaatharten gemaakt voor het heerlijk avondje, vooral blijven geloven in het goede van mensen! Hele fijne Sinterklaas iedereen met mooie gedichten en vrolijke surprises!

7 opmerkingen :

 1. Was vroeger toch Buma? Ja zodra je een eigen bedrijfje hebt en er staan tv's dan mogen ze jouw om geld vragen, vervelend! Oh en wat is je blok mooi geworden! Wat ben je weer vlug, het is weer de eerste affe die ik zie! Fijne dag
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik vroeg me al af wat zij precies doen.. Echt ongelofelijk erg dat dit in ons land zo maar kan en mag..! Sterkte hoor! Het blok ziet er schitterend uit, enne.. heb je dat echt in anderhalve dag gemaakt? Knap!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi blok! het verhaal heb ik gemist
  Groetjes Joke vanuit een -19 graden Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat verhaal van Videma spugen wij ook van karen, wij verhuren een vakantiewoning, en daar staat een TV in, tja....dan komt de Videma, als spion inderdaad......voor die ene TV, het is niet te geloven wat een muggezifterij, ik kan me er weer ama ergeren.....ware het niet dat er andere zaken zijn die voorrang verdienen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had nog nooit van Videma gehoord, maar als ik je verhaalt zo lees mag je eigen huis van onder tot boven vol hangen met tv's en dan is er niks aan de hand maar als je een kamer verhuurd moet je er voor betalen. Wat een raar land hebben we toch!
  Maar gelukkig is je blok helemaal super geworden. Wat lijkt me dit mooi om te maken. En dan je roomboterborstplaat mmmmm... Ik denk dat ik zo spullen ga kopen en dan ook lekker aan de gang ga. Krijg er zo'n zin in. Die in de supermarkt zijn altijd kei en keihard.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nooit van die stichting gehoord, eens opgezocht (nieuwsgierig) en ja, dat gedoe klinkt Nederlands... buh.... suf regellandje... lekker omzetten in positieve energie, goed gedaan! Die roomboterborstplaat kan ik hier ruiken :-)!!

  BeantwoordenVerwijderen