vrijdag 21 december 2012

Plannen voor 2013

Terwijl ik mijn steekjes maak, aan intussen 3 reuzenquilts, kan ik heerlijk nadenken. De Home Sweet Home wordt gequilt, dat betekent toch wel echt werken, daarom bij dit stekenwerk een grof plan. Ik wil één of twee keer per maand iets met handwerken en een groep.

Zo, nu de uitwerking tijdens het minder zware werk, een zestal blokjes in elkaar en daarna aan elkaar zetten van de antique sampler; ik wil hier in de B&B een handwerkcafé.
Schiet al op toch, dat plannen maken!

Tijdens het fijnste werk, het appliceren van deel 11 van de Jules, wordt het plan omlijnd; het wordt de tweede en vierde woensdag van de maand van 10 tot 16 uur een quilt- en handwerkcafé. Toegang gratis, de consumpties voor een zacht prijsje en een eenvoudige lunch van de dag. Het lijkt me oergezellig!

Intussen nog een kruissteekje van de SAL van Atelier Soed Idee; dit om te bedenken hoe ik het ga aanpakken.

Natuurlijk een stukje in ons suffertje, eens zien of we het regiodagblad kunnen interesseren en een foldertje op Supergoofs trunkshow 31 januari. De kaarten vliegen weg, de ochtend is al bijna vol en voor de middag zijn er nog een stuk of 15. Natuurlijk komt er een stukje op mijn website en ga ik proberen of er bij handwerkwinkels in de buurt een flyer mag hangen. Ik houd jullie op de hoogte, of misschien zie ik jullie zelfs wel eens.

10 opmerkingen :

 1. Door jou ben ik ook weer aan mijn Home Sweet Home begonnen. Het heeft jaren in een vroeg beginstadium in de kast gelegen. De laatste maand bijna twee blokken klaar. Lijkt niet veel, maar ja, drukte met het werk als postbezorger momenteel.

  Groetjes, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt goed! Gelukkig woon ik heel erg dichtbij (Langeraar). Ik houd je website goed in de gaten. Echt iets om naar uit te kijken. Mooie quilts heb je onder handen. Prachtig die Home Sweet Home en Antique Sampler. Hele prettige feestdagen en hopelijk tot snel. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes met dit super goede idee. Je houdt ons wel op de hoogte hoop ik. Verder wens ik je hele fijne feestdsgen. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed plan voor het nieuwe jaar, waar je zoal niet op komt he, met dat quilten. Fijne feestdagen toegewenst, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig idee Karen!! Onze ervaringen wil ik gerust met je delen, als je vragen hebt dan hoor ik het wel! Jammer alleen, dat ik zo ver weg woon ;)! Succes met alle voorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goed idee, jammer dat ik niet in de buurt woon!!
  Fijne Kerstdagen, groetjes Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vanuit Zweden, wensen wij jou en je familie hele fijne kerstdagen toe, en een heel gelukkig 2013 met veel liefde geluk, en vooral gezondheid, en veel handwerkplezier, volgend jaar dat we samen mogen delen
  Liefs Joke en Angus

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellig idee!
  Helaas is Drenthe iets te ver weg, anders kwam ik vast eens langs!
  Hele gezellige kerstdagen gewenst en veel succes met al je plannetjes voor 2013!
  groetjes, Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb net je blog ontdekt. Mijn Home sweet Home komt nog 3 blokken tekort. de antique sampler lijkt me ook heel mooi worden. veel succes met het doorquilten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk om nu al van die mooie plannen te hebben voor het nieuwe jaar. het wordt vast een succes, als ik ook maar even in de buurt zou wonen, dan was ik vast van de partij. Nu ga ik het plezier vast volgen via jouw blog. Fijne dagen gewenst

  BeantwoordenVerwijderen