dinsdag 11 december 2012

Sint, Kerstman en Supergoof

Iedereen zal zich afvragen wat dit met elkaar te maken heeft, het is heel eenvoudig. Ze hebben alledrie verrassingen, Sint in de zak, de kerstman op de slee en Supergoof in haar wasmanden.
Op 31 januari komt  Goof hier haar wasmanden uitpakken, ze vertelt haar verhalen en laat haar quilts zien en voelen. We bouwen de vergaderzaal om topt quiltwalhalla. Na de trunkshow, als iedereen zelf wil beginnen, kun je je hart ophalen in de kleine vergaderruimte waar Dorry van Quilt it & Dotty uit Tilburg haar winkeltje opzet. Ze heeft een prachtige collectie reproductiestoffen en andere heerlijkheden! Tot slot krijgt iedereen voor de thuisreis nog een klein cadeautje.
Hoe je aan kaarten komt lees je hier.
Om vast in de stemming te komen kun je Goofs blog lezen


Intussen ben ik wat opgeschoten, een affo te melden, de binding is aan de machinaal gequilte tumbling Blocks gezet en hij hangt intussen al mooi te wezen in mijn werkkamer.
Zodra ik één van de drie reuzenquilts afheb, mag ik van mijzelf aan een nieuwe beginnen; het wordt een antique sampler, ik houd van deze oude patronen!De stofjes worden driftig verzameld en alleen al het kijken naar deze schitterende reproductiestoffen maakt me zielsgelukkig.

1 opmerking :

  1. Oh! Wat een hoop stofjes heb je al op voorraad. Nu maar hopen dat je gauw een affo hebt en echt met de stofjes aan de gang kan.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen