woensdag 16 mei 2012

Weer terug

Dat was me het weekje wel, de oudste zoon werd 21 zaterdag en gaf een diner met 24 gasten. Wat heet; hij zat aan een diner met zijn gasten en werd bediend door zijn vader en zussen terwijl moeder in de keuken stond. Het was super, de grote vergaderruimte in de, leeggehouden, B&B wa geheel in feeststemming en het viergangendiner was top! De drankvoorraad is geen voorraad meer en ontussen is alles schoon. Tijd voor wat steekjes!
Intussen is mijn appeltjeslapje bijna 2 x 1,5 meter en dus groot genoeg, de laatste er nog aanzetten, tussenvulling kopen en een achterkant er bij zoeken, wordt vast weer een toile! Even een borduurtje gemaakt in het zonnetje en bij het Quiltgebeuren een nieuw patroontje besteld, leuk vooruitzicht. Vanmiddag maar eens wat stofjes gaan sorteren...
Als klap op de vuurpijl hoorden we zaterdag dat de huisbaas van nummer drie in Utrecht het huis leeg gaat maken, zij mag blijven wonen maar niemand meer erbij. Niet zo'n fijn idee dat je 17-jarige dochter in een griebusbuurt woont in haar eentje in een huis. Het ziet er uit als een kraakpand dus je weet maar nooit of het veilig blijft. Zelf vindt ze het vreemd genoeg helemaal prima. We hebben dus per direct de huur opgezegd en meteen zondag vast een gedeelte verhuisd naar huis. Vrijdag de rest, ze heeft verhuisdozen meegenomen en pakt deze dagen alles in. Vrijdagavond vertrekt ze voor twee en een halve maand naar Schiermonnikoog voor een stage in hotel Graaf Bernsdorff. Eigenlijk komt het allemaal wel goed uit. Vrijdag kan ik dan eindelijk eens bij Atelier Vlijtig Liesje gaan kijken in Maarsseveen, kom ik bijna langs. Niet te veel kopen anders past het niet naast de verhuizing....

7 opmerkingen :

 1. Leuk patroon heb je daar,.. succes met stofjes zoeken,..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent bijna jaloers op mijn sterretjes, ik ben bijna jaloers op je appeltjes. Oooh wat ziet dat er leuk uit. En een flinkerd heb je er van gemaakt. Heel erg leuk.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd nog met je oudste !
  Je appeltjes zijn flink gegroeid :o)
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd, een heel bijzondere dag geweest en wat leuk dat ik nu weet waar het zich allemaal heeft afgespeeld!
  De appeltjes zien er prachtig uit, ook hier ligt het patroontje te wachten op mijn lapjes, maar eerst wat vuiltjes wegwerken! LOL!
  Goede trip naar het eiland en succes met de inkopen, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De appeltjes lap ziet er al fleurig uit! Natuurlijk ook gefeliciteerd met je zoon, fijn dat het een geslaagde dag is geworden met jullie inzet!
  Fijne dag verder en groetjes, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd met je zoon van 21 ;-)
  Je lap van appeltjes is geweldig, zo mooi!!!
  Leuk patroon van Quiltgebeuren!
  Succes met het verhuizen van de spulletjes van je dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd met je zoon, en zoon jij ook dus
  Dat appeltjes quilt schitterend
  Leuk patroon,
  Succes met het verhuizen
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen