zaterdag 26 mei 2012

plaatsvervangende schaamte...

Wie gisteren naar Omroep Max heeft gekeken naar het Bed & Breakfastprogramma begrijpt waarom ik niet mee wilde doen. Wat een vertoning; hoe kun je je zó laten kennen als beste B&B van Nederland. Deze plaats zijn ze naar mijn mening, zeer welverdiend, kwijt. Het kost jaren om wat je in een paar zielige minuten verpest weer op te bouwen. Ook op Twitter en het B&B Nederland blog staan niet malse commentaren!

5 opmerkingen :

 1. Je hebt groot gelijk dat je niet meedoet,ik heb het ook gezien wat een vertoning.
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de uitzending ook gezien. In ieder geval staat een mooie B&B niet garant voor ook "mooie" mensen. Het geeft de kijker wel een idee over hoe een bepaalde B&B er uitziet.... Vind het zelf wel een leuk programma. Alleen zou het eerlijker zijn de enveloppen pas na afloop van de bezoeken te openen. Vooral gisteren kreeg ik de indruk dat er met gelijke munt werd terug betaald terwijl het programma een visitekaartje voor je B&B kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb de uitzending ook gezien en vind het zelf een erg leuk programma omdat ik graag kijk naar de verschillende stijlen van aankleding. Maar inderdaad gisteren viel me ook al op hoe onsympathiek het ene stel reageerde. Ik zei al meteen tegen D.H. hier zou ik nooit van mijn leven te gast willen zijn. En inderdaad vond ik ook al de hele tijd dat de enveloppen beter aan het einde gelijk geopend konden worden.De mevrouw van de woonboot vond ik daarentegen veel sympathieker reageren, met opbouwende kritiek.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Karen, door jou blog heb ik vanavond het programma terug gekeken. Wat een zielig stel! Tijdens het kijken werd je als verdrietiger van deze mensen. Hoe kinderachtig kun je zijn. Maar enfin, zoals ze zelf zeggen, op het zuiden na is de rest van Nederland een platgeslagen pannekoeken! En daar kunnen wij het dan weer mee doen. Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Karen,

  heb de uitzending ook gekeken. Wat een kinderachtig stel zeg! Zelf denk ik wel dat de manier van beoordelen anders kan. Dit kunnen ze veel beter aan het einde doen nadat iedereen bij de B&B van de concurrent is geweest.

  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen