maandag 21 mei 2012

Dilemma en een nieuw projectje

Mijn appeltjestop is af, maar nu..., de achterkant is uitgezocht en ik ga proberen om eens zelf iets machinaal te quilten. Nu komt het.. Welke kleur is mooi, zachtgroen, donkerrood of toch de beetje saaie beigebruine. Ik weet het niet meer. En ook nog.. Hoe ga ik het doen, een overall motief of gewoon de lijntjes volgen. Veel te moeilijk allemaal voor deze simpele quiltziel!
Gelukkig ben ik weer aan iets nieuws begonnen, het hummingbird patroon van Janine. Ik heb besloten het met paperpiecing te doen, vind ik heel relaxed en het wordt mooi. Wordt vervolgd

7 opmerkingen :

 1. Spannend ... welke kleur ... ik heb ook alleen doorquilt ervaring met beige ecru garen .
  Bij de show van Supergoof zag ik haar (kleine) mandjes verrassend met rood doorgequilt, van een afstandje zie je dat helemaal niet, ook al zijn de witte gedeeltes dus ook met rood garen .
  Schijnbaar moet je dus ook durven :o)
  Ben benieuwd welke je kiest !
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou de middelste kleur nemen.
  Heb je daar nu Aurifil groen liggen voor het quilten ? Dat is te zwak hoor. Quilten doe ik, als ik Aurifil gebruik, met Aurifil grijs. ( met zowel groen als grijs bedoel ik de kleur van het klosje, niet van het garen)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi en mooi.
  Mijn apple core's liggen geknipt.
  Met de sterren ( jij noemt het anders) heb ik een beginnetje gemaakt.Succes met doorquilten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ook de middelste kiezen Karen. De lichte zie je helemaal niets van. De steekjes mogen best gezien worden. De rode lijkt me trouwens ook wel leuk.
  Ben benieuwd welke je kiest.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou de middelste ook nemen, zeker als het de eerste keer is dat je machinaal aan de slag gaat! Leuke foto heb je erop gezet en wat betreft je status.... daar hoort dus geen GEEN te staan! Quiltende duizendpoot lijkt mij een betere titel!! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi je appel quilt
  Leuk die sterren
  Fijne dag groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, was für tolle Projekte. Die sehen super aus.
  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen