woensdag 11 april 2012

Stoffenmarkt en goede voornemens gaan niet samen

Wat was het gezellig vandaag in Alphen, niet omdat de stoffenmarkt zo spectaculair was maar omdat ik met mijn stoffenvriendin een ontzettende hoop lol had over van alles en nog wat. Na een heel druk paasweekeinde met een aantal ontzettend leuke gasten maar ook een paar heel vervelende, was dit wat ik nodig had. Je door 12 gasten als een kakkerlak laten behandelen omdat personeel iets is dat je commandeert, is niet mijn idee van het zijn van gastvrouw in je eigen B&B. Het was bij de beesten af, snel vergeten en over tot de orde van de dag. Gelukkig kwamen er vaste gasten, 's nachts omdat het vliegtuig laat aankwam, en als je dan voor het ontbijt al omhelsd wordt met de woorden "wat is het heerlijk om weer thuis te komen" vergeet je snel alles wat niet leuk was.
Terug naar de stoffen; we hebben echt alles goed bekeken, meer dan een meter of 20 hebben we niet gekocht, het was het gewoon niet. Wat het wel was, was de lunch, uitsmijter voor de vriendin en voor mij een klein hapje, een paar bruschettas. Hoezo klein, het was voor een weeshuis! Wel zo lekker dat ik alles heb opgegeten, vanavond een bordje sla dus. Morgen maar een appeltje en een bordje yoghurt om het evenwicht terug te vinden. Zelfs op de foto lacht het naar je!
Thuis gekomen eerst maar eens een kamer opgeruimd en de was- en afwasmachine aangezet, toen lekker een paar jurkjes geknipt en nu, tewijl ik klokhuisjes aan elkaar naai, aan het bedenken wanneer ik tijd ga maken om ze in elkaar te zetten, wordt vast morgenmiddag....

6 opmerkingen :

 1. Mmmmm dat ziet er lekker uit!, en twintig meter maar??? daar kun je heel wat klokhuisjes van knippen hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je toch nare mensen, maar gelukkig waren er dus ook hele fijne gasten! En maar 20 mtr. stof, zul je wel genoeg kleren hebben deze zomer?? Grijns!!
  Mmmm dat ziet er heerlijk uit en best gezond hoor! Veel plezier met je steekjes vandaag, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer he, dat sommige gasten zich niet als zodanig kunnen gedragen, omdat ze betalen voor hun uitje...! Ik weet zeker, dat als deze mensen opnieuw willen reserveren, jij 'toevallig' helemaal vol zit!! Fijn, dat je toch nog lekker 'maar' 20 meter stof hebt gescoord... joh, wat doe je daar allemaal mee?! Het bordje met hapjes ziet er superlekker uit, 't is dat ik net gegeten heb, maar anders liep het water me in de mond!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gemengde ervaringen, je hebt altijd de neiding het vervelende je meer aan te trekken. Niet doen, de positieve ervaringen, daar moet je je op richten. Heb medelijden met de mopperkonten! groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg vervelend, die nare gasten. Niets van aantrekken hoor, als ik het zo lees doe je het super met je BB.
  Fijne dag, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je moet maar denken er zijn meer leuke gasten dan nare.

  Fijne zondag nog.

  BeantwoordenVerwijderen