vrijdag 20 april 2012

Jules deel 3 en een workshop

Als er een envelop van Dorry komt word ik altijd vrolijk. Eerst de envelop open maken, de in plastic verpakte stofjes uitpakken, bekijken, bevoelen en uitleggen op tafel. Dan het patroon erbij zoeken en lekker gaan bedenken hoe ik het ga aanpakken. Dit keer was het een bekend blok, ik had er al eerder zoeen gemaakt. Gisteravond alles getekend en geknipt en vandaag tussen de bedrijven door een gedeelte aan elkaar gezet.
De dag vandaag was goed vol, een workshop indische rijsttafel hier in de leskeuken; altijd ontzettend gezellig maar heel druk met voorbereiden en opruimen. Een hele groep uit het dorp die iets te Vieren had, dolle pret natuurlijk met gekke dorpsverhalen

3 opmerkingen :

 1. MMmm dat lijkt mij ook heel leuk om te doen en dan lekker te smullen! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, zo'n envelop met zoveel moois erin, lijkt me enorm inspirerend!! En dan ook nog zo'n gezellige groep gasten, wat een leuk leven heb jij!! Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zal je leven spannend zijn, elke dag mag je wat leuks mee maken, Indische rijst tafel, heerlijk en dan een groep, allemaal lekker bij jou!! Helemaal te gek! En dan zoveel mensen die komen voor je Bed en Breakfast!! Heerlijk!
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen