maandag 2 april 2012

camelot 7 is prachtig!

zaterdag kwam de post met een hele leuke verrassing: mijn gewonnen prijs! Een borduurpakket met 47 strengen borduurzijde, het patroon is niet mijn smaak maar de zijde wordt zeker gebruikt. Diegene die het wel mooi vindt mag het patroon zo van me hebben, geef je adres door en het komt eraan!
Ook zat deel 7 van de Camelot in de brievenbus, wat een prachtige stofjes heeft Dorry weer uitgezocht voor deze maand. Iedere keer vind ik het weer een feestje om de schaar te mogen zetten in de de met zorg bij elkaar gesprokkelde motiefjes en kleuren. Leuk is ook dat het prachtig bij de voorgaande maanden past.
Pas zondag kon ik eraan beginnen, de zaterdag stond in het teken van een kookworkshop, 10 vriendinnen kwamen een italiaans vriendinnendiner koken voor één van hen die 50 werd. Het was een dolle avond, laat maar zeker de moeite waard. Toen ik eindelijk in mijn bedje plofte stond voor de volgende ochtend het ontbijt gedekt in een spic en span keuken. Even doorzetten maar je hebt er plezier van.
Tijdens het koken even met elkaar naar buiten om de groepsfoto te maken; het thema was Glitter and glamour in pink, iedereen had zijn best gedaan, van hoge roze schoenen tot een glittertop met roze en zilveren pailletten.Zelf had ik een kokspak van taartjesstof, roze taartjes wel te verstaan.
Vanaf vandaag is het seizoen officieel begonnen, alle kamers vol met buitenlandse gasten die de Keukenhof komen bekijken, fransen, duitsers, engelsen en israeli's, heel gezellig dus.Omdat iedereen een aantal nachten blijft is het heel relaxed, niet iedere dag de hele kamer soppen en bedden opmaken maar even de stofzuiger erdoor en schone handdoeken ophangen. 's Avonds de tafels dekken en 's morgens ontbijtjes maken.
Het nieuwste idee "vergaderen aan de keukentafel" is een succes, vorige week bedacht en al drie boekingen, ben benieuwd of het bevalt, van beide kanten natuurlijk.

5 opmerkingen :

 1. Wat een leuke groep was dat en wat leuk om zo samen bezig te zijn! Succes met de B&B dit seizoen, hoop dat het een mooie zomer wordt!
  Als ze er zitten te vergaderen, ga jij dan in de vergaderzaal huisjes zitten maken? Fijne dag, groetjes
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid allemaal! Gééf jij die kookles dan ook, of verzorgen ze dat zelf?
  Is het al eens gelukt met je mozzarella trouwens?
  En wat leuk, zoveel verschillende nationaliteiten in je B&B! Ik wens je een goed seizoen! Groetjes, Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een succes met je gasten. De sfeer zat er goed in en daar doe je het toch allemaal voor!!
  Fijne week, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie prijs, die strengen en het mooie patroon. Ik vind hem wel erg mooi dus als je anders geen liefhebbers hebt houd ik me aanbevolen.
  Groeten, Gea Z

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Camelot block 7 is beautiful. Well done.

  BeantwoordenVerwijderen