donderdag 26 april 2012

Een telefoontje en je snapt het weer

Sommige dingen moet je even weten voor je het kunt; één zo'n ding is twee gequilte stukken aan elkaar zetten. Quilt-as-you-go klinkt makkelijk maar waar begin je... Gelukkig heeft Dorry telefoon en nam ze ook nog op. Het probleem voorgelegd en een telefonisch workshopje van een minuut gekregen. Draad in de naald en een half uurtje later zat alles keurig aan elkaar, zelfs de achterkant is netjes geworden. Een kleine groep vergadert hier vandaag, heerlijk om steeds tussendoor even een paas steekjes te kunnen doen, in het seizoen komt dat er vaak te weinig van; vandaag niet!
Gisteren kwam er nog een prachtig boeket tulpen van het eetcafe aan de overkant van het water, De Vergulde Vos, sinds januari overgenomen door twee jonge hotello's die er een geweldig gezellig trefpunt voor het dorp en onze gasten van heeft gemaakt. Een prachtige kaart met onze boerderij versierd met vlaggen zat erbij. Zij hebben tenminste goed begrepen dat je alleen met samenwerken verder komt! Hulde!
Vanavond maar weer de klokhuisjes tevoorschijn halen, zo relaxed, steeds weer een lijntje op elkaar spelden en op elkaar naaien, langzaam wordt de lap al groter en groter.

6 opmerkingen :

 1. Fijn he, als je raad kunt vragen bij medequiltsters! Het ziet er in ieder geval heel mooi uit! En wat leuk dat jullie er enthousiaste medeondernemers in het dorp bij hebben, dan kun je elkaar versterken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was het moeilijk de quilt-as-you-go methode? Het ziet er netjes uit!
  Dikke 10! Succes verder en fijne dag, Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, mooi, geniet dan nog maar even van je 'vrije tijd'!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaat geweldig worden jouw quilt as you go en wat leuk die kaart, het was er inderdaad heel gezellig en het eten smaakte prima!
  Groetjes
  LIda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ga je hard ... ! en wat wordt ie mooi ! de achterkantstofjes zijn ook erg ...mooi ! :o)
  Mooie kaart ook ... k weet even geen ander woord als .... (mooi ... (o))
  Fijn weekend !

  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen