vrijdag 13 mei 2016

Quiltfeestweek

Dat was afgelopen week in één woord!
Op dinsdag kwamen de eerste quiltretreatgangers, gangsters eigelijk maar dat woord doet toch aan iets anders denken. Kamers verdeeld, uitgepakt, lekker eten en goed uitrusten voor woensdag, quiltcafédag!
Het was prachtig weer woensdag, toch was het zó druk dat nog maar net iedereen een plaatsje had, er zaten zelfs dames buiten!


Uit België was een prachtstuk meegekomen...


Helemaal ongelofelijk intensief met de hand gequilt, heel mooi!


Sowieso maakten ze alles met de hand, maar nadat ze de machinaal gequilte quilts hadden gezien vroegen ze toch een kaartje. Wie weet schiet de productie omhoog....
Zelfs ik kreeg vakantiegevoel, buiten eten,


En heerlijk in het zonnetje buiten quilten


Natuurlijk mocht een bezoekje aan Samsara niet ontbreken, ik weet niet zeker of er nog wat over is, zakken vol heb ik bewonderd. En de oogst van de buren van Samsara, ook kunstwerkjes, maar tijdelijke, frambozensmaak (voor mij meegebracht),


En een mangotaartje dat bijna te mooi was om op te eten


Na het ontbijt vandaag heb ik de dames uitgezwaaid, de nieuwe gasten stonden al klaar, en hebben we alles opgeruimd.
Mijn afgaanse voorleesvriendje was vanmiddag aan de beurt, hij had zijn vrienden op bezoek. Met zijn vieren eerst memory gespeeld en toen een paar hoofdstukken uit de 'kleine kapitein' voorgelezen. Als verrassing kwam de coördinator een foto maken, met de vriendjes erbij als extraatje!


Toen toch maar even een cirkeltje... Of twee,8 opmerkingen :

 1. Als ik dit zo zie krijg ik een acute aanval van heimwee.
  Super daar bij jou

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heerlijk! echt geweldig, en dat gebak? in gedachten sta ik daar nu ook te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh oh Karen wat ben je toch een busy women, bijna vakantie toch?
  Groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik verbaas me weer eens over je energie, wat verzet jij toch veel. De quiltdames hebben het zalig gehad bij je, dat zie je zo en inderdaad dat quiltwerk, wow! Je eigen cirkeltjes mogen er ook zijn, heel mooi. En nu ook nog een voorlees/memory/vriendje(s)? Hoe kom je daaraan, wat interessant. Heb jij een speciaal horloge waar 48 uur op staan.....??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk bezoek in je B&B zon vakantie retreat is nooit meer te evenaren. Prachtig weer, leuk cafe leuk bezoek aan een quiltwinkel. Die taartjes....waren ze wel echt die ga je toch niet opeten. Straks heb je naast je cafe ook nog een voorlees schooltje. Het begint met 1 daarna wat vriendjes en daarna zit heel de kamer vol.
  Mooi initiatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo'n quiltretreat met 4 Belgische dames en ze maken zo te zien prachtige quilts. En die gebakjes uit Lisse!....ware
  Kunstwerken zijn het!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om zo'n grote groep te hebben met een hobby waar je hart naar uit gaat! Prachtig quiltwerk, heerlijke taartjes :-)En wat een schattige foto met de kindertjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gezellig en wat een mooie quilt super en helemaal met de hand gequilt! De taartjes zien er ook zo prachtig uit, ware kunstwerkjes! Wat leuk zo'n voorlees vriendje!

  Fijn pinksterweekend en groetjes,
  Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen