maandag 9 mei 2016

Familie en zo

Nadat de Bossche meiskes vertrokken maakten we ons op voor een familiereünie. 65 Man sterk was het gezelschap, en dat is dan maar de helft! Eerst natuurlijk een grote hoeveelheid was en strijk én een heleboel gasten met dit mooie weer.
Je kunt strijken en strijken, lekker mandjes voorbereiden voor de reis naar de VS,


Een groot blok voorbereiden voor in het vliegtuig, even vaststrijken


En de WAS, zo'n 30 dekbedovertrekken, 30 lakens en 60 kussenslopen. Een stuk minder leuk, maar niets is zo lekker als een vers bed met buiten gedroogde en gestreken beddengoed.


Uurtje strijken,


En toen werd het zaterdag, één voor één reden de auto's het terrein op, het werd bomvol en beregezellig. Veel familieleden kende ik niet of nauwelijks en anderen zag ik voor de zoveelste keer. Heel leuk dat sommige nichten en neven hun kinderen en enkelen zelfs hun kleinkinderen hadden meegebracht, het was een bont gezelschap tussen twee en achtentachtig jaar!


Speech van de familieoudste...


Nadat iedereen vertrokken was nog heerlijk in de tuin nagepraat en zelfs nog even naar de Vos, de plaatselijke kroeg, tot laat buiten gezeten en wijntjes gedronken....
Moederdagontbijt kon zelfs buiten, alle kinderen en nog een nicht met man schoven aan. Na het ontbijt de nicht afgeduwd met caravan en lekker aan boord gestapt om in het Blauwe Huis bij te komen. Een heel boek uitgelezen in de zon, wat was dat een feestje!En dan is het maandag, weer wasdag, alle kamers weer vol, met andere woorden: we beginnen van voren af aan.

Morgen de eerste groep voor de dutch quiltretreat, een groep Belgische dames, heel gezellig blijven ze tot vrijdag, vier dagen zorgeloos quilten en verzorgd worden.

Voor het najaar hebben we zelfs Noorse inschrijvingen naast alle Nederlandse, Belgische en Duitse, dat wordt vast dikke pret! Wat begon als een grappig idee is nu al een succes, de retreats zitten al lekker vol met alle mogelijke dames met één grote gemeenschappelijke hobby.

Maar nu, op naar Pinksteren, nog één bomvol weekend en dan naar Amerika,


8 opmerkingen :

 1. Heel veel plezier in Amerika Karen, geniet ervan en wij zien je leuke verhalen tegemoet.
  Bye bye Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt je aanstaande reis wel verdiend, wat een drukte op de B&B en wat een gezelligheid allemaal. Je gaat in ieder geval goed voorbereid op pad straks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, jij bent straks wel aan vakantie toe! En die zit ook alweer bomvol activiteiten dus uitrusten is er niet bij ook al is dat wel ontspannen omdat we met onze hobby bezig zijn! Altijd leuk zo'n familiereünie, lekker weer eens bijkletsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je weer een bezige Bij geweest. Je hebt je vakantie wel verdiend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier in Amerika! Geniet er maar van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Karen, wat een gezellige drukte is het weer bij jou! Geniet van je welverdiende Amerikareis! groetjes van Annie (een van de Wietske groep).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fantastisch leuk zo met je hele familie. Goede reis naar Amerika!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dank zij jouw weekend hebben we een heerlijke vaste watts app groep en delen veel met elkaar. Het was zo heerlijk. Veel plezier in Amerika en rust lekker uit.
  Groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen