donderdag 30 maart 2017

Skiën, retreat, zon en gezelligheid

Het is twee weken geleden maar lijkt een eeuwigheid, onze skivakantie. In geen jaren zulk mooi weer gehad en ook nog nooit zo vroeg op de latten gestaan. Vanwege het zonnetje was de sneeuw 's morgens vroeg het beste en gingen we dus om half negen naar boven.


Op de laatste dag hebben we op de Zugspitze geskied, de hoogste berg van Duitsland, te bereiken uit Tirol en vanuit Garmisch Partenkirchen. In de kabelbaan zie je de lente veranderen in de winter en waan je je op het dak van de wereld


Boven ben je weer in een dal met liften, wel op drieduizendmeter met verse pulversneeuw


Weer thuis werd een deel van de tuin aangelegd, een van de laatste stacaravans op het erf was gesloopt en dat zag er niet uit. Er is 33 m3 grond op gestort, drainage aangelegd en gras gezaaid


Intussen zijn de bomen geplant en is het wachten op gras....
Natuurlijk moesten we op de valreep nog even naar Den Haag naar het Gemeentemuseum om de Givenchy tentoonstelling met jurken van Audry Hepburn te bekijken. Prachtig! 


Veel inspiratie opgedaan


Thuis direct een avondjurk voor kind drie in elkaar gesleuteld, een bergklassement want het is fluweel en moet dus met de hand.


6 opmerkingen :

 1. Wow! Voor de bergen (wat prachtig) en de jurk (ditto, complimenten, hoor). Je hebt op het erf ook weer bergen verzet zie ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent wel super handig met naald en draad hoor! Prachtig de avondjurk voor jullie dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk die ski vakantie. En dat kan je dus ook nog, bij al je andere vaardigheden. Die fluwelen jurk voor je dochter is een droompje. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ongelofelijk Karen dat je zo even zo,n mooie jurk in elkaar zet, jij bent nou echt van alle markten thuis, je leeft drie levens in één leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige jurk Karen voor je dochter.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige jurk, ook de kleur is zo mooi, helemaal de kleur die bij je dochter past.

  BeantwoordenVerwijderen