dinsdag 12 juli 2016

Middag met een gouden cirkeltje..

Het is zover, mijn 40 blokken van de cirkels zijn af. Ook de laatste drie zitten opgeborgen tot ik aan het middenblok ga beginnen. 


En deze, hij leek lastig maar viel reuze mee


En het tweelingblok, maar dan anders


Heel anders geworden met andere stofjes. Dat maakt het zo leuk!

Vanmiddag een andere cirkelvriendin op weg gewerkt, even de doos met poepkleur tevoorschijn gehaald en vast cirkels getekend en geknipt. Omdat ik in Amerika dezelfde bundel heb gekocht konden er bijpassende stoffen gezocht. 


Mijn lastste grote blok van de Alma Allen en Barb Adamsquilt nadert ook zijn einde; nog twee stelen quilten en ik kan ze aan elkaar gaan zetten, spannend altijd dat quilt as you go; ineens is je quilt af!


Vanmiddag kwamen de zoons van onze vrienden vast de boot brengen, we gaan gevieren op vakantie, met twee boten, dat wel. We vertrekken uit onze tuin dus alles ligt klaar!


Prachtig naast de grote beuk aan de gastensteiger.
Voor het zover is moet er nog even wat werk verzet, al het gras moet gemaaid. Het begin is er...


De AGA in de B&B is uitgezet, de was is gedaan, de bedden zijn weer opgemaakt en de ijskasten leeg. Thuis draait alles door, daar blijft de AGA aan en de wasmachine draaien, het fort wordt bewaakt!
Wel heb ik vast jam gemaakt, aalbessen en kruisbessenjam, als we terugkomen zijn de pruimen aan de beurt; twee volle bomen en twee minder volle. Pruimenbomen dragen vaak een jaar goed en een jaar minder, het klopt hier helemaal. Ook de bessen deden het wat minder, 6 potten in plaats van 40 vorig jaar.


8 opmerkingen :

 1. Wat leuk jouw quiltwerk en inderdaad, met quilt as you go is hij dan wel ineens klaar!. Ga fijn vakantie vieren en genieten van al het moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne vakantie, gaat er nog en quiltwerkje mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige cirkels! En een fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele fijne vakantie en wat een luxe vanaf je eigen tuin, zo de boot instappen. Geniet ervan. groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, de zomer vliegt in ijltempo voorbij zeg, mooi je ronde blok, mooie kleurencombi met dat oranje. Verrassend.Fijne vakantie straks.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne vakantie, geniet ervan. Heerlijk dat alles dan zo een beetje klaar komt en opgeruimd raakt. Veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend leuk, met de boot vanaf je eigen tuin op vakantie. Geniet ervan, ik hoop op mooi weer voor jullie. Ik zie je graag na de vakantie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke foto's en prachtige Quilts, ik ga je volgen en wens je een heel fijne vakantie. Groet El

  BeantwoordenVerwijderen