zondag 17 april 2016

Niet alleen de 365 dagen challenge

is een challenge. Het blokje van vandaag viel overigens reuze mee!


Er waren nog al een paar challenges deze week...
Om te beginnen was er de vraag hoe ik alle kamers ging plannen, 7 dagen alle kamers bezet met veel wissels en toch iedereen op de gevraagde kamer. Het was echt een uitdaging! Het is gelukt.
Ogenblikkelijk krijg je de volgende: hoe krijg je in hemelsnaam al die was droog, droger is geen optie want men komt hier onder andere voor de frisse gestreken en gesteven lakens! Het wasrek van oma en een ander rek deden goed dienst, bij buien de stal in en tussendoor naar buiten.
Hier weer zo'n fraaie stortbui in aantocht...Ook tussen de buien door moesten de kinderen hun eigen boot zomerklaar maken. Eerst maar eens soppen; als je in het najaar vergeet het dekzeil erop te leggen moet je eerst schoonmaken voor je kunt schuren, de hooiberg is helaas niet stofvrij.Vandaag was het lekker, even een rondje polder met Sherlock Hond


Haar neus zit aan de grond geplakt met al die hazensporen. Ze kan niet los want dan is ze écht weg!
Gelukkig staat ze veel stil, ik kan heerlijk van de prachtige voorjaarsbermen genieten; vandaag dacht ik al hele vroege klaprozen te zien... Het waren echter tulpen.


Lekker in de zon, maar wel met een warme jas, er was heel veel wind, echt hollands weer!


De laatste uitdaging was dit weekeinde alles aan elkaar te breien; vrijdag eters hier, zaterdag eten aan de andere kant van het land en zondag een luch met een oude vriend uit Aruba. Gelukje was dat een kind zaterdagavond de honneurs kon waarnemen als B&B gastvrouw.
 Alle boodschappen in huis, gelukkig ruim ingeslagen, gekookt en gelachen en gepraat. Voor het eerst sinds kerst met alle kinderen thuis vandaag, dat gebeurt niet zo veel meer tegenwoordig. 
Na de lunch twee dames op de trein gezet, vriend op het station achtergelaten en man op het vliegtuig gezet. Iedereen op tijd en met een volle buik!
Klaar voor de vólgende week!


7 opmerkingen :

 1. Kom maar op met die nieuwe week, volgens mij zet je je tanden er rauw in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een organisatietalent en energie heb je toch ook. Bewondering heb ik ervoor. Weer genoten van je verhaaltje. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En nu even met de benen op de poef of bankje voor je. Op z'n tijd even rust ;-)
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje als ik dat zo hoor dan heb je het razend druk. Dacht dat ik het druk had met klussen in mijn hobbykamer verven nieuwe vloer andere kasten enz enz en tussen de bedrijven door wassen strijken huishouden en man verzorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zal een welverdiende vrije zondagavond zijn geweest voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. tussendoor toch wel even 'ploffen'? Jouw hond is dus net als die van mij, neus geplakt aan de grond, er bestaat dan niks anders meer als konijnengeuren..... en dus aan de lijn met die hond, ander is hij foetsie net als die hond die zatermiddag op het Prins Clausplein liep hier vlakbij... gelukkig heelhuids gevangen. Fijne week toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen