vrijdag 22 april 2016

Even zitten...

Een weinig quilterig weekje deze week. Wel heel gezellig hoor, wel 10 nationaliteiten in huis in één week!


Een gastenboek vol woorden in alle talen, het is altijd leuk om te lezen hoe men jouw huis ervaart.

Verder deze week vol zon veel kilometers gemaakt, even Carina's quilt gehaald bij Margareth, en natuurlijk op de kiek gezet...


Wat een plaatje zo met de tulpen!

Gelijk mijn eigen stapeltje weggebracht; een top, vulling en een portugese achterkant. Een tweepersoons laken van de Zara home, lekker veel blommen en kleuren, precies goed bij deze hexagonbloemenquilt. De afwerking heb ik, met toestemming, van Betty afgekeken, helemaal leuk!


Steekjes heb ik, behalve op de donderdagbee, nauwelijks gezet, een paar draadjes gequilt aan mijn 7e reuzenblok. Het is af nu, door naar nummer 8.


In Amerika over een paar weken maar even proberen een reuzenzigzagband erbij te vinden, zo staat hij in het boek en ik vind het een reuzenidee!

Vanavond zijn de kamers weer lekker vol, de eeste sloepen zijn weer onderweg en slapen bij ons, plus een aantal Duitse Soroptimisten die voor ons benefietconcert hier zijn. Morgen een 'friendshiplinkdiner' met 35 vrouwen uit Ierland, Engeland, Duitsland en natuurlijk wij zelf. We maken een rijsttafel als 'nederlandse' specialiteit, in ieder geval gezellig eten!
En daarna, ziet het er weer zo uit...


Was, veel was, want maandag zitten weer alle kamers vol!
5 opmerkingen :

 1. Wat een gezelligheid, al die nationaliteiten bij elkaar. Doet me denken aan die attractie in Disneyland/world, It's a small world, met al die poppetjes uit alle landen, ken je die? En dan over een paar weekjes naar de andere kant van de wereld, nou ja, in ieder geval een stukje verderop, wat een heerlijk vooruitzicht! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar…… eerst komen wij en wat hebben we er zin in.
  tot gauw!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Straks moet je uitbreiden.... Wat is tie prachtig die blauwe�� ook zo hollands met die tulpen. Nou succes dit weeken volle bak

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Druk druk..hier ook..maar wat is je hexagonen quilt leuk aan het worden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig is er elke week weer dat 'rustmomentje' op de Bee zodat je toch aan wat steekjes toekomt. Die reuze ricrac is er in alle kleuren van de regenboog te koop. Die ga je zeker en vast scoren!

  BeantwoordenVerwijderen