zondag 1 maart 2015

Weer heel thuis!

Altijd fijn om dat na een skivakantie te kunnen zeggen, alle zes alles heel. De eerste dag heb ik op de eerste afdeling een stuk ijs geraakt en een schuiver gemaakt. Ik klapte zó hard met mijn hoofd op de grond dat ik ondanks mijn helm sterren zag. Liep gelukkig goed af, beetje nekpijn maar niets ernstigs!
We hebben een heerlijke week gehad, alles zat mee, weer,


Huisje,


Gezelschap....


We hebben eindeloos Catan en hartenjagen gespeeld, gezellig gekookt en natuurlijk kaasfondue gegeten. Lunchen kon gewoon langs de piste...


De eerste dag was het zo lekker dat dochter en ik de laatste lift misten en aan de andere kant van de berg gevangen zaten. Dan maar de bus; anderhalf uur!!Omdat we moesten wachten een biertje gedronken in een kroegje, even met de waard praten en we hadden een lift. We werden met de auto thuisgebracht, een half uur verderop. Gelukkig hadden we nog een heel pak stroopwafels voor deze held!

Weer thuis werd de hond afgeleverd, na ook voor haar een heerlijke vakantie, vond ze het toch wel weer fijn thuis, vooral in de skibroeken in de waskamer, die ruiken zo lekker na een week...


8 opmerkingen :

 1. Ach.... De hond had jullie geur gemist.... Die wilde weer even aan zijn trekken komen. Het ziet eruit als een heerlijke vakantie met dat heerlijke zonnetje. Gelukkig is je val goed afgelopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Afzien zeg! En op naar de volgende. Besos carina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het een heerlijke vakantie geweest is !
  mooie blauwe lucht ook :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het genieten straalt er van af! en nu dus weer aan de slag (met quilten?)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heerlijk uit, voorlopig heb jij weer vitamientjes-geluk genoeg!!
  Groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Phew, gelukkig had je die helm op! Het ziet er allemaal heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet het er heerlijk uit, wij zijn ook net terug van skivakantie.Ik ben ook de eerste dag enorm onderuit gegaan op een paadje net naast een pad, plat op mijn plaat en alles uit. Ook ik was alleen maar een beetje beurs en geschrokken, dat komt ervan ;-)
  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen