zaterdag 14 februari 2015

Boven water.....

Na twee weken blogstilte ben ik weer boven water. Hier was het alles behalve stil, naaimachine, quilten, karton en veel te zien. Het begon met een verstelverzoek; maham, mijn pyjamabroek is kapot, kun je hem maken? Nou nee dus! Het ding heb ik gemaakt toen hij nog thuis woonde, zo'n zes jaar geleden. De opdruk was van de stof gewassen en de slijtgaten zaten overal. Even in de stoffenkast duiken en achter de naaimasjien. Intussen wilde kind drie ook wel nieuwe pyjamabroeken; serieproductie dus!


De familie is weer aangekleed!

Omdat het seizoen in de B&B weer begint moest er nog even flink met karton gewerkt worden; voor de gele kamer is nu ook het setje af, een prullenbak en een theeblad voor de glazen...


Ook op quiltgebied wordt er gewerkt, de nieuwe maanden van de stoffenclub kwamen binnen met een envelop van een quiltvriendin. De laatste bevatte een lapje waar ik direct wèg van was en dus direct verwerkt heb in een Sjaan-blok.


Nog een stapeltje te gaan....


De voorbereidingen voor de Show and Tell slokten ook een deel van de tijd op. Maar eerst werd de jongste 18!!!!


Voor misschien wel de laatste keer slingers en ballonnen. We zaten met 15 man aan tafel tot laat, leuk als ze zo groot worden dat dat gewaardeerd wordt. En toen was er weer een week om. 
De week van de trunkshow... Van de school in het dorp had ik een stagiaire voor een week, een gezellige dame van 15 die veel tijd opslurpte. Ze heeft ontzettend veel gebakken, een dag in het café geholpen en vooral haar ogen uitgekeken!


Toen was het vrijdag; Annie kwam met haar vriendin en man al vroeg aan. In een paar minuten stond het vol met dozen en tassen


De eerste kijkers kwamen al heel vroeg, trappelend van ongeduld voor de show.
Carmen was gelukkig ook al vroeg en zette met hulptroep Carina snel een mini Stitchers-Inn op in de kleine vergaderruimte. En wat is er beter dan winkelen om je tijd te verdrijven....


Twee shows van Annie, lunchen, opruimen en inpakken verder begon het weekeinde.

Op veel blogs heb ik de mooiste foto's voorbij zien komen, ik heb er gewoon twee "gepikt".


En nog een foto van deze Supersuccesdag! Wat heeft iedereen gesmuld van de quilts en bijbehorende verhalen. Annie, je hebt een prachtige one-woman-show!


'S Avonds heb ik heerlijk nagenoten met een cadeau van Carmen.....lapjes plus!!!


Daar wordt een mens echt blij van.

Vandaag de laatste rommel opgeruimd en alles in orde gemaakt voor vannacht; vanwege Valentijnsdag volgeboekt. Een oude vriendin te eten gehad en nu lekker aan het quilten...de perfecte avond na een drukke periode.


10 opmerkingen :

 1. Het is vast heerlijk quilten na alle drukte! Het was weer een leuke show&tell vol inspiratimomentjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat was het weer gezellig bij de Show and Tell van Annie ! Ik heb er erg van genoten en hoop dat je snel weer zoiets leuks wilt organiseren; ik ben dan weer graag van de partij !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige week heb je gehad en druk daar ben jij wel aan gewend! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt weer veel gedaan en nog gefeliciteerd met de jongste... die nu niet meer zoooo jong is...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je het zo heerlijk hebt gehad en dat wij even mee mochten kijken. En carmen weet hoe ze je bedanken moet! Dat is wel eens anders geweest......... Geniet van je zondag, van je lapjes en van de geweldige dagen die je hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was voor mij de eerste keer een Show and Tell, er ging een quilt wereld voor mij open. Een heerlijk kopje koffie met iets lekkers, allemaal gezellige dames die allemaal dezelfde hobby hebben. Prachtige quilts van Annie een geweldig snoep winkeltje, waarvan jij een paar mooie snoepjes hebt gekregen. Je begrijpt het al......ik ben enthousiast. Nogmaals dank voor de gezellige ochtend en dat geldt ook voor Annie en haar vriendin en Josefien.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben je lekker druk bezig. Fijn dat wij mochten meegenieten. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe doe je dat toch, zoveel te organiseren, het loopt daar bij jou op rolletjes. Gefeliciteerd met je jongste!!! En ik heb veel blogs gelezen over de Show en Tell!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was weer super gezellig bij jou met de show en tell van Annie, pico bello georganiseerd! Leuk de nieuwe kleren voor de kinders, haha en zo herkenbaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Topdag, dus!!! Leuk al die activiteiten en gelukkig een handje bij van een stagiaire, kan me voorstellen dat zo'n meisje haar ogen uitkijkt...:))
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen