maandag 24 november 2014

Weer boven water

Vandaag weer een echte werkdag na een midweek weg met de Divine Nine. Wat was het een feestje met elkaar! Yvonne heeft een geweldig verslag geschreven van alle dagen feest!
Doordat je schaamteloos de hele dag kunt quilten, schiet je lekker op zo' n weekje. Niet alles lukt even goed, dit blokje uit mijn Sjaan paste precies maar er klopte geen bal van!


Wat gelukkig wel klopte was de plaats van de bloemen op de Stonefield hoeken, een hele puzzel maar met wat hulp lukte het helemaal,

De errste avond kregen we cadeautjes, een heel leuk patroon van onze amerikaanse vriendinnen, door Yvonne meegebracht. Van haar kregen we er allasl een lekker lapje bij en een setje naalden voor het superhippe needleturn appliqué.Vanartine kreeg ik lieve stofjes voor de Prince, helemaal verliefd!


Dan kom je thuis en is het rustig, heel rustig. Je kunt alles nog eens de revue laten passeren, het eten, de boodschapjes, de gesprekken en de heerlijke avondwandelingen langs het Veluwemeer met de hondjes.
Hier was weer de eigen hond, even heropvoeden geloof ik.... En hoe leer je een hond tijdens onze maaltijd in zijn mand te blijven? Juist ja, door het voor te doen, en dan lukt het! 


Gisteren maar eens begonnen met quilten van de AWS, de eerste twee blokjes gedaan, nog 23 en de rand...7 opmerkingen :

 1. Je schrijft het precies zoals het was: 'schaamteloos de hele dag quilten" . En dat was heerlijk !! ik ben ook lekker opgeschoten met mijn 5 blokjes van de Dear Jane.
  Ik wil eigenlijk in januari wel weer op quiltmidweekje, jij ook ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag de verslagen voorbij komen, wat hebben jullie het zalig gehad! En wat enig dat de hondjes mee waren. Knap dat je een eigen blokje ontworpen hebt voor de Sjaan! Ik zou hem er zo inzetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is vast een super heerlijk weekje geweest. Leuk je vorderingen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is inderdaad weer even wennen om 'terug in het gewone leven' de knop om te zetten. Mijn hoofd zit nog vol met lapjes en ideeën maar er moet weer gewoon gewerkt worden......maar ik kan heel lang teren op zo'n weekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, het was heerlijk en ik ben erg blij dat het griepvirus zich rustig gehouden heeft tot ik thuis was.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar je hebt zo wel weer een heel nieuw Sjaan blokje uitgevonden..;o) Enig die Prince stofjes, vooral de fiets!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha, ha, dn moet ik zeker in Lizzy's bench kruipen om haar wat manieren bij te brengen! Dat net andere Sjaantje kan best blijven vind ik. Zo krijg je iets exclusiefs.

  BeantwoordenVerwijderen