maandag 20 januari 2014

Leuk weekeinde..

Vrijdagavond de broers met hun vrouwen italiaans leren koken... Dolle pret!

Zaterdagochtend na het ontbijt en restauratie van de leskeuken naar Zoetermeer. Met de donderdagavondbee hadden we een High Tea in de Bakkerswinkel. Mijn oude stamcafé uit de tijd dat ik daar op de middelbare school zat, de beste cappucino en de allerbeste tompoezen!
Nu was het wat groter, maar nog even lekker, zag zelfs toen we weggingen nog een serveerster uit die tijd, 1978 dus.
We hadden de eerste officiele bijeenkomst met onze nieuwe naam, de Divine Nine. Yvonne had voor iedereen een presentje, heel toepasselijk.

Taartjes en hapjes te over:


Voor de aanval en erna....


Helaas was de breiwinkel aan de overkant net dicht toen we om kwart voor vijf naar de auto gingen, kwartier te vroeg! Heel jammer voor hasr want we hadden woeste plannen...
Thuis gekomen was het huis verlaten, manlief zat gezellig bij mijn hinternicht een stukje verderop. Ben ook masr even gaan buurten. Ze is ook aangestoken door het fröbelvirus, bij de Lidl kon ze deze serie rondbreipennen niet laten liggen! We breien nu gezellig samen!


Zondagochtend na het ontbijt de broers met vrouwen uitgezwaaid en begonnen aan de wasmarathon. Geen probleem als je weet dat je masjien er vijf kwartier over doet; kookwekker in je zak en andere dingen doen. Lekker uitwaaien met de hond en natuurlijk een steekje!
Gezellig familiediner als afsluiting en de maandag was weer in zicht.


4 opmerkingen :

 1. Leuke foto's nog even nagenoten van de leuke middag, het was heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je toch een dynamisch leven Karen, maarre......die naalden......das een verkeerde koop hoor.......die breien voor geen meter, let maar op, goedkoop is duurkoop.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geestig die kokende broers met hun vrouwen, dat zal een drukte in de keuken gegeven hebben. En mooie naam voor de bee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat kun je toch heerlijk vertellen!! Alsof we er bij zijn!!....;)

  BeantwoordenVerwijderen