maandag 2 december 2013

En toen paste het wel....Na het uithalen vorige maand van een gedeelte van de Pockets of Posies had ik gewoon geen zin meer in dat ding.
Vorige week kwam de een na laatste maand en moest ik me zetten tot het snijden. Gelukkig lag het goed in de weg dus alle reden om me vandaag boos te maken en de randen eraan en ertussen te zetten. En, het fijne is dat ik hem ineens weer wel leuk vind!
 

Intussen heb ik mijn naaimachine overuren laten draaien in de borduurstand; voor het diner van mijn moeder, ze viert haar 80ste verjaardag.
30 servetten met haar naam en leeftijd,
Een hele klus. Niet eens het borduren maar het ertussenuit frunniken van de plakvlieseline en het afknippen van de draadjes.


Verder staat deze week in het teken van het 21-diner van onze oudste dochter, maar liefst 38 man komen eten. Drie gaan na het eten naar huis, de rest blijft slapen! Twee kamers in de b&b voor de jaarclub, ze hebben allemaal matjes en slaapzakken. Haar huis uit Groningen ligt op de overloop en bij haar op de kamer. Oma boft; zij krijgt de logeerkamer!
Ze hebben een geweldige vaste 21-diner afspraak: voor 10 uur zondagochtend is iedereen weg. Ontbijtje en in de bus en trein, kunnen de ouders opruimen!
Vorige week weer een gezellig café open gehad, Jacqueline van Samsara quilting uit Lisse was er, beredruk dus en heel veel herrie!


Iedereen ging weer met stapels nieuwe stof huiswaarts.
Ik kan alvast verklappen dat er op 5 februari weer een leuke dag gepland staat; een Show and Tell en een winkel!
Wordt vervolgd....

10 opmerkingen :

 1. Wat is je quilt prachtig! Gelukkig heb je weer zin om verder te gaan. Toch veel te mooi om te laten liggen?
  En dan zoveel servetten maken voor het feest van je moeder!
  Wel leuk hoor, en 80 jaar is ook een hele mooie leeftijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge jonge wat een hoop volk over de vloer. Maar wel super leuk hoor!!!
  Ik houd daar wel van, lekker druk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig hoor,je PoP top. Wat een gezellige drukte allemaal. Je hebt het maar druk met al die verjaardagen maar het worden vast hele leuke feestjes als ik het zo lees, veel plezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte met de verjaardag van je moeder, wat een prachtige leeftijd! En zo leuk om dat op servetten vast te leggen :)! 5 Februari zet ik alvast neer, wie weet lukt het me dan om jouw kant van Nederland op te komen! Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja soms gaat het zo, maar meis wat heb je nu een schitterende top liggen! Veel plezier met al dat gefeest en de voorbereidingen en daarna weer lekker genieten van de rust en je steekjes! Trouwens de eerste vorst komt eraan, nog even en je mag weer de ijzers onderbinden! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik geniet ook erg van jouw POP quilt, lijkt mij zo leuk om te maken!
  en de 5e...die zet ik ook in mijn agenda!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk jouw quiltcafe. Mag ik de 5e ook in mijn agenda schrijven?
  Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig heh hoe je door ermee bezig te zijn het plezier weer terug krijgt in een top.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oja, Lisse. Dat is niet eens zo heel ver weg. Moet ik ook eens gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Druk, druk, druk, jeetje , 38 mensen die komen eten...?! En bijna allemaal slapen...?! Leuk die servetten voor de bijzondere verjaardag van je moeder. Mooie dagen toegewenst! (En fijn dat je de quilt nu weer leuk vindt, dat gevoel ken ik.)

  BeantwoordenVerwijderen