donderdag 3 oktober 2013

Papiertjes en meer

Terwijl de sappan zijn werk deed kon ik heerlijk met papiertjes in de weer; de hexagons meet stars uit het boek nan An Moonen en Petra Prins. Na Saartje met al de applicatie is het papiertjes werk heerlijk ontspannen. Zoeken, snijden, plakken en leuke combis maken. Je plakt steeds weer een rijtje aan je werk en het wordt steeds leuker!

Toen het druivensap was afgekoeld heb ik het gemeten, 5,5 liter!!!, en er gelei van gemaakt. Ben nu wel door de door iedereen aangedragen voorraad potten heen, wat een hoeveelheid.

Op een pot hoort een etiket, dus dacht ik even via Google een leuk etiketje te maken en te printen. Leuk idee maar onuitvoerbaar! Rare vormen en niet aan het etiket aan te passen groottes heb ik gevonden. En deze

Heel leuk, maar niet te doen, je moet ze per stuk uitknippen! Wel handig was de TIP! Plak papieren etiketten met melk op je jampot, blijft goed zitten, en wat belangrijker is; ze kunnen er weer af in het water. Eet smakelijk dus!


12 opmerkingen :

 1. Je hexagons en potten zien er leuk uit!
  Groetjes, RW & SK

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met melk op de potten plakken..... bedankt voor deze tip !
  Hexjes erg leuk !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het water loopt me in de mond door al dat sappigs. Van je nieuwste project kan ik alleen maar kwijlen. Wel een natte bedoening zo, hè?
  Tja, hou het daar maar eens droog bij :>)
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk werkje, sterren en hexagons! wel een mooi etiket, maar een boel werk inderdaad als je ze allemaal nog uit moet knippen...het staat wel heel gezellig :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik ben ook voor deze sterretjesquilt gevallen. (Niet verder vertellen hoor, want anders zegt iedereen nee, niet nog een werkje erbij!) Het is inderdaad een heerlijk werkje .En... als je in het Westland woonde had ik nog wel een voorraadje potjes voor je...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hexagonnetjes en potten druivensap zien er erg goed uit. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi, je hexagons met sterren en die potten zien er prachtig uit met die sjieke etiketten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke hexjes, en wat een handige tip van die 'melk'loijm, dank je ga ik voortaan ook doen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhh, wat heerlijk die enorme voorraad gelei! Ik plak mijn zelfgebrouwen en geknipte etiketten altijd met een Pritt stift op de potten, die gaan er ook altijd meteen af in het water. Jouw etiket is trouwens prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen