woensdag 5 juni 2013

Vrije dag: klusjesdag



Gelukkig ook een aantal quiltklusjes!
Mijn Camelot strijken bijvoorbeeld, morgen breng ik hem weg om te laten quilten. Keurig opgevouwen met de achterkantstof erbij ligt hij klaar.


Toen even tussendoor wat administratie en omdat ik toch achter mijn computer zat, meteen maar weer op zoek naar de stof met de grote vogels voor mijn Saartje. Wederom niet te vinden. Wel een borduurpatroon, ook nog in de aanbieding voor $ 1,29. Meteen gekocht en ingesteld op mijn naaimachine, ik vind het prachtig geworden maar misschien iets te 'fancy' voor Saartje?


Terwijl de machine snort kun je heerlijk mandjes voor de POP in elkaar zetten, de borduurtijd was 102 minuten zonder kleurwisseltijd. Ga maar na...
Natuurlijk een lekker lunchje in de zon met een boekje, daar hebben we toch naar verlangd!
Voor een vriendin nog een kraamcadeautje gemaakt, een flanellen badcape met de naam van haar kakelverse zoon.
 

Toch altijd practisch die kasten stof; je bent op alles voorbereid:)

5 opmerkingen :

  1. Wat wordt hij mooi! Ik kijk met zoveel bewondering naar deze cirkels! Mooie rand ook! Wat een leuk cadeautje heb je gemaakt en ja een stoffenkast is gewoon een must, dan heb je altijd iets leuks in record tijd! Prachtige vogel, kan niet bepalen of hij te heftig is! Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je Camelot ziet er prachtig uit!

    Fijne avond,

    Madelief x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat is je Camelot prachtig. Heb voor het eerst een kompasroos gemaakt en ben nu helemaal verliefd. En oh je Camelot zit die er helemaal vol mee. Meteen flink lopen googlen. Kom alleen een Bom tegen.Nu heb ik een heel klein vraagje is dit een patroon uit een boek of had gewoon een paar jaar eerder met quilten moeten beginnen en met de Bom mee moeten doen?
    Trouwens wat een gave vogel is dat en het babycapeje is zoooooo lief.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was een BOM via Quilt it & Dotty en de vogel is inderdaad geweldig, ben met de tweede bezig en die. Ind ik nog mooier!

      Verwijderen
  4. Wat schitterend je quilt en wat zijn je borduurwerken mooi
    Fijne week groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen